مواد لازم و آموزش آبگوشت بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

روش تهیه آبگوشت بادمجان
آبگوشت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری این طرز تهیه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد متوسط |
گوشت آبگوشتی | ۴۰۰ گرم |
عدس | ۱ لیوان |
کشک | ½ لیوان |
نعناع داغ | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن آبگوشت بادمجان به روش سنتی، اول از همه پیاز را به شکل کوچک خرد میکنیم. سپس آن را با کمی روغن در یک قابلمه روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا کمی نرم شود. بعد از آن، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه میکنیم.
مرحله دوم
تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه میدهیم تا ادویهها با پیاز به خوبی مخلوط شود. حالا گوشت آبگوشتی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم. بعد از آن، ۸ لیوان آب به قابلمه میافزاییم و میگذاریم گوشت به آرامی بپزد.
مرحله سوم
بعد از گذشت ۴۵ دقیقه، عدس را که از ۲ ساعت قبل در آب خیساندهایم به قابلمه اضافه میکنیم و منتظر میمانیم که عدس و گوشت به خوبی بپزند. در این زمان، بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقهای برش زنی.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. سپس بادمجانها را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ میکنیم، بعد از سرخ شدن، آنها را کنار میگذاریم. حالا پیاز داغ و نعناع داغ را به آبگوشت اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
منتظر میمانیم تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد و همه مواد پخته شوند. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت، کشک و بادمجانهای سرخ شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آبگوشت کاملا جا بیفتد و آماده سرو شود.
مرحله ششم
پس از ۳۰ دقیقه، طعم آبگوشت را میچشیم و اگر نیاز بود، نمک و ادویههای دلخواه خود را اضافه میکنیم. پس از ۱۰ دقیقه، آبگوشت را در ظرف سرو میریزیم و آن را با نان داغ سرو میکنیم.