مواد لازم و آموزش آبگوشت بامیه ایلامی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آبگوشت بامیه ایلامی
آبگوشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در استان ایلام است. این غذا با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه آبگوشت بامیه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گردن یا سردست | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
بامیه | ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن | به مقدار کم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
سیب زمینی | به مقدار دلخواه |
آموزش آبگوشت بامیه
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه، ابتدا پیازها را شسته و پوست میگیریم. سپس آنها را خرد میکنیم. یک قابلمه را با مقداری روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله دوم
بعد از نرم شدن پیازها، سیر، گوشت، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. سپس ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و میگذاریم گوشت بپزد. میتوانید این مراحل را در زودپز انجام دهید که زمان پخت را کم کند، ولی طعم گوشت در قابلمه بهتر است.
مرحله سوم
بعد از دو ساعت، بامیهها را تمیز میکنیم. به دقت دم بامیهها را نمیبریم تا لزجی آنها خارج نشود. بعد آنها را میشوییم و میگذاریم که آب اضافیشان خشک شود.
مرحله چهارم
سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. بامیهها را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا خامی آنها گرفته شود. گوجهها را میشوییم و در غذاساز میریزیم تا پوره شوند.
مرحله پنجم
حالا رب گوجهفرنگی و پوره گوجه را به بامیهها اضافه کرده و تفت میدهیم تا آب گوجهها تبخیر شود. در نیم ساعت آخر، این مخلوط را به آب گوشت اضافه میکنیم. سیبزمینیها را شسته و به آنها اضافه میکنیم و مقداری نمک میزنیم.
مرحله ششم
وقتی بامیه و سیبزمینیها پختند، آبگوشت بامیه آماده است. این آبگوشت را با نان سنگک تازه، سبزی خوردن، سالاد شیرازی، ماست، پیاز و ترشیهای مختلف روی سفره میگذاریم.
مرحله هفتم
آبگوشت بامیه طعمی تند دارد و بسته به ذائقه شما میتوانید تندی آن را تنظیم کنید. باید توجه داشته باشید که آبگوشت نباید آنقدر بپزد که آبش تبخیر شود، زیرا به صورت آبکی سرو میشود.