مواد لازم

مواد لازم و آموزش آبگوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آبگوشت

آبگوشت که به نام دیزی هم شناخته می‌شود، یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانی‌هاست. این غذای خوشمزه، از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی به شمار می‌رود که با دستورهای متنوع تهیه می‌شود. البته روش تهیه آبگوشت سنتی تقریبا در همه شهرها یکسان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه آبگوشت، در ادامه با سایت تفریحی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید نصف لیوان
نخود نصف لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه به اندازه کافی

آموزش پخت آبگوشت

مرحله اول

برای درست کردن آبگوشت سنتی، بهتر است از شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب به‌صورت جداگانه بخیسانید. اگر می‌توانید، چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و راحت‌تر بپزند.

مرحله دوم

برای شروع، مقدار کمی روغن در یک قابلمه بریزید و گوشت آبگوشتی را به آن اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا رنگش تغییر کند، سپس نخود و لوبیا را که آبکشی کرده‌اید به قابلمه بیفزایید و آن‌ها را هم برای یک دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله، پوست گوجه فرنگی و یکی از پیازها را بگیرید و به قابلمه اضافه کنید. سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. یکی از نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن آبگوشت این است که آب جوش اضافه کنید.

مرحله چهارم

حجم حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید آبگوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از اضافه کردن آب جوش، بگذارید مواد به مدت ۲ تا ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا آبگوشت خوب جا بیفتد.

مرحله پنجم

پس از ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه، سیب‌زمینی‌ها را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سیب‌زمینی‌ها، چربی موجود در قابلمه را خارج کنید و همراه با پیاز باقیمانده خوب می‌کوبید تا کاملا له شوند، سپس دوباره به قابلمه برگردانید.

مرحله ششم

پس از این‌که گوشت به‌طور کامل پخت، رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک تفت دهید تا سرخ شود و سپس به…

“`

همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می‌کنیم. تفت دادن رب گوجه‌فرنگی باعث می‌شود آبگوشت خوش‌رنگ‌تری داشته باشیم.

مرحله هفتم

پس از اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی، اجازه می‌دهیم آبگوشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد. سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. آبگوشت را می‌توانید به دو روش سرو کنید.

مرحله هشتم

روش اول و مرسوم این است که ابتدا آب آبگوشت را جداگانه سرو کنید و باقی مواد را با گوشتکوب به خوبی کوبیده و آن را به عنوان یک خوراک جداگانه سرو کنید. روش دوم این است که در هر کاسه مقدار کمی از حبوبات و گوشت اضافه کنید.

نکات آموزش آبگوشت

آموزش آبگوشت در زودپز

برای تهیه آبگوشت در زودپز، ابتدا گوشت را به همراه نخود و لوبیا داخل زودپز می‌ریزیم. سپس پیازها را به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه آب در زودپز قرار می‌دهیم. ادویه‌ها را نیز اضافه کرده و درب زودپز را می‌بندیم و روی حرارت می‌گذاریم.

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است تا مواد خوب پخته شوند. بعد از اینکه گوشت و نخود و لوبیا پخته شدند، آبگوشت را به قابلمه منتقل می‌کنیم و گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را اضافه می‌نماییم. رب گوجه‌فرنگی را هم تفت می‌دهیم.

مواد لازم و آموزش آبگوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سپس آن را به قابلمه اضافه می‌کنیم. در ادامه چربی آبگوشت به همراه پیازها را داخل یک کاسه می‌ریزیم و با گوشتکوب خوب می‌کوبیم تا کاملاً له شوند. سپس داخل قابلمه آبگوشت می‌ریزیم. پس از اینکه سیب‌زمینی پخت، آبگوشت را سرو می‌کنیم.

آموزش آبگوشت با لیمو عمانی

برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش شود، برخی نقاط به آن لیمو عمانی هم اضافه می‌کنند. البته باید دقت کنید که لیمو عمانی باعث تلخی آبگوشت نشود. برای جلوگیری از تلخی، دو روش وجود دارد.

روش اول اینکه به جای لیمو عمانی، از پودر لیمو عمانی استفاده کنیم و روش دوم این است که قبل از اضافه کردن لیمو عمانی، آن را چند دقیقه در آب جوش بگذاریم تا تلخی‌اش گرفته شود. برای کیفیت بهتر آبگوشت، توصیه می‌شود از لیمو عمانی خانگی استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا