مواد لازم و آموزش آبگوشت قنبید برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه آبگوشت قنبید
آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که قدمت آن به شهر قم برمیگردد. برای آشنایی با روش تهیه این غذا با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفند | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
کلم قمری | ۲ عدد بزرگ |
لوبیا سفید | ۲۰۰ گرم |
گندم پوست کنده | ۱۰۰ گرم |
پودر لیمو عمانی | ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه آبگوشت قنبید
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت قنبید قمی، در ابتدا لوبیا سفید و گندم پوست کنده را از شب قبل به صورت جداگانه با آب خیس میکنیم. سپس پیاز را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را خوب تفت میدهیم تا کمی نرم شود، سپس رب گوجه فرنگی همراه با مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب قاطی میکنیم تا رنگ رب باز و بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله سوم
حال گوشت را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم. سپس لوبیا و گندم خیس خورده را آبکشی کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. بعد از یک دقیقه کلمها یا قنبیدها را پوست کرده و آماده میکنیم.
مرحله چهارم
سپس کلمها را به دلخواه خرد کرده و به قابلمه میافزاییم. حالا به اندازهای آب اضافه میکنیم که آب کمی بالاتر از سطح مواد باشد. در این مرحله حرارت زیر قابلمه را زیاد میکنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
مرحله پنجم
هنگامی که آب جوش آمد، حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم آبگوشت به آرامی بپزد. پس از پختن گوشت، میتوانیم نمک و ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنیم.
مرحله ششم
وقتی آبگوشت به طور کامل پخته شد و همه مواد نرم شدند، پودر لیمو عمانی را اضافه کرده و ترکیب میکنیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آبگوشت را از روی حرارت برمیداریم و آن را با نان سنگک تازه سرو میکنیم.