مواد لازم و آموزش آبگوشت لپه و مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آبگوشت لپه و مرغ
آبگوشت لپه و مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی ادامه مقاله را از سایت تفریحی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۳ تکه |
لپه | ۱ لیوان |
بلغور گندم | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
مرزه خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت آبگوشت لپه و مرغ
مرحله اول
برای درست کردن آبگوشت لپه و مرغ ابتدا لپه را داخل یک کاسه بگذارید و با یک پیمانه آب ترکیب کنید. حداقل دو ساعت بگذارید بخیساند. سپس پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا شفاف شود.
مرحله دوم
زمانی که پیاز خوب تفت خورد، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید تا ادویهها با پیاز ترکیب شوند. بعد از آن، تکههای مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
وقتی رنگ مرغ تغییر کرد و خوب سرخ شد، لپه را آبکشی کنید و دو دقیقه تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با بقیه مواد خوب ترکیب شود تا رنگ رب باز شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب زودتر به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا مرغ و لپه پخته شوند. بعد از آن، سیبزمینی و بلغور گندم را هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
اکنون باید صبر کنید تا آبگوشت آماده شود. حدود ۳۰ دقیقه قبل از اینکه آبگوشت تمام شود، لیموعمانیها را با چنگال سوراخ کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بگذارید تا تلخی آنها کمتر شود، سپس به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا چند دقیقهای صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد. زمانی که آبگوشت جا افتاد، به طعم آن بچشید و نمک، فلفل و ادویه را به مقدار دلخواه اضافه کنید. همچنین مرزه خشک را با دست پودر کرده و به قابلمه بیفزایید.