مواد لازم

مواد لازم و آموزش آب دوغ خیار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش آب دوغ خیار

آبدوغ خیار یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دوغ ۱٫۵ لیتر
خیار ۳ عدد متوسط
کشمش ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه (اختیاری) ۵۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
سبزی خوردن ۴۰۰ گرم
ماست چکیده ۳۰۰ گرم
نمک و نان به مقدار کافی

دستور تهیه آبدوغ خیار

خرد کردن سبزی و خیار

در ابتدا، سبزی خوردن را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس، خیارها را پوست بکنید و به تکه‌های کوچک ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.

مخلوط ماست چکیده، خامه و دوغ

در این مرحله، ماست چکیده، خامه و دوغ را در ظرف جداگانه مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. اگر لازم بود، کمی دوغ دیگر اضافه کنید تا مخلوط نرم‌تر شود، سپس آن را به کاسه سبزی اضافه کنید.

خرد کردن مغز گردو

در این مرحله، مغز گردوها را به صورت ریز خرد کنید (نباید خیلی درشت یا خیلی ریز باشند) و سپس آن‌ها را همراه با کشمش به کاسه آبدوغ خیار اضافه کنید.

نکته مهم

آبدوغ خیار باید به صورت ترید شده سرو شود. این کار سلیقه‌ای است و می‌توانید در کنار آن نان هم قرار دهید تا هرکس دوست داشت، نان را ترید کند. معمولاً از نان لواش برای این کار استفاده می‌شود.

مخلوط مواد

ابتدا تمام مواد آبدوغ خیار را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس نان لواش را مانند نان آبگوشت خرد کنید و به آبدوغ خیار اضافه کنید. مراقب باشید نان زیاد اضاف نکردید که آبدوغ خیار سفت نشود.

سرو

از آنجایی که نان‌ها بعد از مدتی آب را به خود می‌گیرند، نیازی نیست بیش از اندازه نان را ترید کنید. بعد از ترید کردن، کمی مواد را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و سپس آبدوغ خیار را در یخچال بگذارید تا زمان سرو، کاملاً خنک شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا