مواد لازم

مواد لازم و آموزش آدانا کباب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش آدانا کباب

آدانا کباب یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف ترکیه است که شباهت زیادی به کباب بناب دارد. اگر می‌خواهید این کباب را تهیه کنید، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز ۲ عدد
پیاز سفید ۲ عدد بزرگ
جعفری ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت آدانا کباب

آماده کردن گوشت

برای تهیه آدانا کباب ترکیه‌ای، ابتدا فلفل دلمه‌ای، پیاز و جعفری را به صورت ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

ورز دادن

در این مرحله، مخلوط کباب را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خوب ترکیب شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مایه کباب استراحت کند و هنگام کباب کردن از سیخ نریزد.

استراحت دادن

بعد از اینکه مایه کباب خوب استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و چند دقیقه دیگر ورز دهید. سپس مایه را مانند کباب کوبیده به سیخ بکشید و کنار بگذارید. در این مرحله، به آماده کردن منقل زغال بپردازید.

به سیخ کشیدن کباب ها

زغال‌ها را به طور یکنواخت روشن کنید. سپس سیخ‌های کباب را به آرامی روی منقل بچینید و منتظر بمانید تا مایه کباب به سیخ بچسبد. هر چند دقیقه یکبار سیخ‌ها را بچرخانید تا کباب‌ها به خوبی پخته شوند.

سرو

در کنار سیخ‌های کباب می‌توانید چند سیخ گوجه‌فرنگی و فلفل سبز اضافه کنید تا با کباب‌ها سرو کنید. بعد از اینکه کباب‌ها آماده شدند، آن‌ها را به همراه برنج یا نان پیتا سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا