مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش آلو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش آش آلو

آش آلو یکی از آش های لذیذ و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. در ادامه، با ما همراه باشید تا این دستور پخت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
آلو زرد ترش ۲ کیلوگرم
لوبیا قرمز ½ پیمانه
لوبیا چیتی ½ پیمانه
عدس ½ پیمانه
برنج ½ پیمانه
بلغور گندم ½ پیمانه
پیاز ۲ عدد بزرگ
سبزی آش ۵۰۰ گرم
آلوی درسته ۱۲ عدد
مغز گردو ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت آش آلو

مرحله اول

برای درست کردن آش آلو خوشمزه، ابتدا آلو زرد ترش را با یک فنجان آب داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. وقتی آلوها خوب پختند، آنها را صاف می‌کنیم.

مرحله دوم

آلوهای پخته شده را درون صافی می‌ریزیم تا عصاره آن جدا شود و کنار می‌گذاریم. سپس، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی که از قبل خیسانده‌ایم را با ۴ پیمانه آب داخل قابلمه‌ای مناسب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

بعد از ۴۵ دقیقه، عدس، برنج و بلغور گندم که از قبل خیسانده‌ایم را به قابلمه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با هم بپزند. سپس پیازها را خلالی خرد کرده و در یک قابلمه بزرگ با کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

وقتی پیازها طلایی شدند، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا خوب مخلوط شوند. بعد حبوبات که تقریباً پخته‌اند را به پیازهای تفت خورده اضافه می‌کنیم و در صورت نیاز کمی آب جوش می‌ریزیم.

مرحله پنجم

وقتی برنج و بلغور گندم لعاب انداخت، آب آلو صاف شده را به قابلمه می‌افزاییم. سپس سبزی آش را خرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم. حالا اجازه می‌دهیم آش با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ششم

در یک ساعت پایانی پخت، مغز گردوی خرد شده، آلوی درسته و کمی نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا گردوها خوب بپزند و روغن بیندازند. در پایان، آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا