مواد لازم و آموزش آش بلغور شیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آش بلغور شیر
آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش بلغور شیر است. این آش یک غذای سنتی از استانهای خراسان و کرمان است و در آن سبزی استفاده نمیشود. پایه و اساس این آش بلغور شیر است. بلغور شیر را مثل ترخیته درست میکنند. در این روش، بلغور گندم را با شیر میپزند و به صورت قرصی درمیآورند که بعداً آن را زیر نور آفتاب یا روی حرارت خشک میکنند. این آش خیلی خوشمزه و مقوی است و میتوان آن را برای افطار در ماه رمضان تهیه و سرو کرد. همچنین این آش گزینه خوبی برای زمان سرماخوردگی است، زیرا پر از آنتی بیوتیکهای طبیعی است. برای مشاهده آموزش تهیه آش بلغور شیر، لطفاً با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم آش بلغور شیر | |
بلغور شیر | ۲ عد |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
زیره و زنجبیل | به مقدار لازم |
شیر | به مقدار لازم |
آموزش آش بلغور شیر
مرحله اول
برای تهیه این آش خوشمزه، اول از همه، بلغور شیر را درون یک کاسه ریخته و با کمی شیر مرطوب میکنیم. سپس پیاز را شسته و پوست کرده، به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. یک قابلمه را برداشته و مقداری روغن در آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی و سبک شوند. سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و کمی هم با پیاز تفت میدهیم. بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با پیاز تفت میدهیم.
آموزش آش بلغور شیر
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، بلغور شیر خیس خورده را به آن اضافه کرده و آب و یک لیوان شیر هم میریزیم. سپس وقتی مواد به جوش آمد، در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم آرام بپزد تا حدود نیم ساعت جا بیفتد.
مرحله چهارم
در این مرحله، زیره، فلفل، نمک و زنجبیل را اضافه میکنیم و میگذاریم ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد. سپس آن را در ظرف مناسبی سرو میکنیم. زیره برای عطر و خاصیتهای آن استفاده میشود و اضافه کردن زنجبیل به سلیقه شما بستگی دارد.