مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش بلغور گندم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش آش بلغور گندم

آش بلغور گندم یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این آش خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ۱ و ½ پیمانه
سبزی آشی ۵۰۰ گرم
نخود ½ پیمانه
عدس ½ پیمانه
لوبیا چیتی ½ پیمانه
آب قلم یا گوشت ۴ پیمانه
پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
سیر داغ ۱ قاشق غذاخوری
نعناع ۲ قاشق غذاخوری
کشک ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش آش بلغور گندم

مرحله اول

برای تهیه آش بلغور گندم، ابتدا نخود و لوبیا چیتی را شب قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا نرم شوند. این کار به کاهش نفخ آنها کمک می‌کند. بعد از آن، نخود و لوبیا را آبکش کرده و در یک قابلمه مناسب بریزید.

مرحله دوم

حالا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نخود و لوبیا به مدت یک ساعت بپزند. بعد از این زمان، عدس، بلغور گندم، آب قلم یا گوشت، و نصف پیاز و سیر داغ را به آن اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید.

مرحله سوم

اجازه دهید که مواد به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزند. پس از این مدت، سبزی آش را به صورت درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سبزی، درب قابلمه را نگذارید.

مرحله چهارم

در همین حین، نعناع خشک را با مقداری روغن در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم سرخ کنید تا رنگ نعناع کمی تیره شود. مراقب باشید که نعناع را بیش از حد سرخ نکنید چون ممکن است طعم آن تلخ شود.

مرحله پنجم

نصف نعناع داغ را به آش اضافه کنید و مقدار باقیمانده را برای تزیین کنار بگذارید. وقتی سبزی آش پخت و غذا به خوبی لعابدار شد، طعم آن را بچشید و مقدار مناسب نمک و ادویه را اضافه کنید.

مرحله ششم

وقتی آش جا افتاد، کشک را با کمی آب جوش رقیق کنید و به قابلمه اضافه کنید. در نهایت، آش بلغور را در ظرف سرو خود بریزید و به سلیقه خود با نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا