مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش خیار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش آش خیار

آش خیار یکی از غذاهای ساده و سنتی در شهر تویسرکان همدان است که با دستورهای مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این آش خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خیار ۴ عدد بزرگ
گوشت ۴۰۰ گرم
لپه ½ لیوان
عدس ½ لیوان
کشک ½ لیوان
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش آش خیار

مرحله اول

در شروع کار، لپه و عدس را می‌شوییم و سپس آن‌ها را در یک کاسه آب می‌گذاریم تا نفخ‌شان گرفته شود. در این حین، یک قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سیرها را ریز خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس آن‌ها را کمی تفت می‌دهیم تا عطرشان پخش شود. بعد از آن، گوشت را به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم

حالا چند لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. سپس خیارها را به شکل مکعبی خرد می‌کنیم و در صورت داشتن تخمه‌های بزرگ، تخمه‌ها را خارج می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، لپه و عدس را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم تا با گوشت خوب بپزند. در همین حین، یک تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا پیازها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم، سپس خوب تفت می‌دهیم تا پیازها طلایی و ترد شوند. بعد از خارج کردن پیاز داغ از تابه، نعناع را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

زمانی که گوشت خوب پخته شد، خیارها را به همراه کشک و نصف نعناع داغ و پیاز داغ به قابلمه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آش برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا جا بیفتد. در پایان، آش را داخل ظرف می‌کشیم و با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا