مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش رشته مازندرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آش رشته مازندرانی

آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش رشته مازندرانی است. این آش یک غذای سنتی مربوط به استان مازندران است که مانند آش رشته تهیه می‌شود، با این تفاوت که از ماست چکیده نیز در کنار آش استفاده می‌شود. این آش بسیار خوشمزه است و می‌توان برای افطار ماه رمضان آن را تهیه و سرو کرد. برای مشاهده آموزش آش رشته مازندرانی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۰ نفر
کشک ۱ شیشه
رشته ۱ بسته
پیاز ۱ کیلو
لوبیا ۱ کاسه ماست خوری
عدس ۱ کاسه ماست خوری
نخود در صورت دلخواه ۱ کاسه ماست خوری
سیر داغ ۶ قاشق غذا خوری
ماست چکیده نیم کیلو گرم
سبزی آش
اسفناج ۱ بسته
شنبلیله ۱ بسته
تره ۱ بسته
گشنیز ۱ بسته
نعناع ۱ بسته
جعفری ۲ دسته
سیر سبز ۱ دسته

آموزش آش رشته مازندرانی

مرحله اول

برای تهیه آش خوشمزه مازندرانی، ابتدا پیازها را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آن‌ها را به صورت خلالی و ریز خرد می‌کنیم. یک تابه بر می‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس پیازها را درون آن می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم.

“`

مرحله دوم

برای شروع، بهتر است پیازها را روی هم بریزیم و سرخ کنیم. در حین سرخ شدن، کمی فلفل، نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. سیر را پوست کرده و به صورت حلقه‌های نازک برش می‌زنیم. سپس در یک تابه با کمی روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله، لوبیا و نخود را یکی دو روز قبل از پخت خیس می‌نماییم تا نفخ آن‌ها گرفته شود. در این مدت، چند بار آب آن‌ها را عوض می‌کنیم. عدس را هم سه ساعت قبل از شروع پخت خیس کنید. سبزی‌ها را تمیز کرده و می‌شوییم.

مرحله چهارم

بعد از این که آب سبزی‌ها خارج شد و کمی خشک شدند، آن‌ها را خرد می‌کنیم. برای تهیه آش، نیازی نیست که سبزی‌ها خیلی ریز خرد شوند. یک قابلمه برداشته و با کمی آب روی حرارت قرار می‌دهیم. سبزی‌ها را نیز به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله پنجم

در این مرحله، حبوبات را به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا به خوبی پخته شوند. زمانی که حبوبات و سبزی‌ها به طور کامل پخته شدند، کشک و ماست را در یک کاسه ریخته و با کمی آب جوش رقیق می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

سپس آن را به قابلمه آش اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا به جوش بیاید و با دیگر مواد ترکیب شود. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، سیر داغ و پیاز داغ‌ها را اضافه کرده و می‌گذاریم کمی بجوشد. سپس رشته‌ها را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

زمانی که رشته‌ها را به آش اضافه کردیم، باید مداوم هم بزنیم تا ته نگیرد. وقتی آش غلیظ شد و رشته‌ها پخته شدند، آش آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم و با پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ و کشک تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا