مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش زرشک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آش زرشک

آش زرشک یکی از آش‌های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که اصلیت آن به استان خراسان برمی‌گردد. البته در برخی استان‌های شمالی کشور، این آش را به شیوه‌ای متفاوت تهیه می‌کنند. برای مشاهده آموزش کامل و قدم‌به‌قدم آش زرشک، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
آب زرشک ۱ لیتر
نخود ½ پیمانه
لوبیا چیتی ½ پیمانه
لوبیا قرمز ½ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
رشته آشی ۱ مشت
مرزه خشک ۳ قاشق غذاخوری
آویشن خشک ۱ قاشق غذاخوری
زرشک تازه ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
عصاره آب قلم ۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
نعناع داغ و پیاز داغ برای تزئین آش

آموزش آش زرشک

مرحله اول

برای تهیه آش زرشک خوشمزه، ابتدا نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را در سه کاسه جداگانه بخیسانید و روی هر کدام حدود ۱ تا ۲ لیوان آب بریزید. سپس بگذارید تا این مواد خیس بخورند و نفخ آن‌ها گرفته شود.

مرحله دوم

وقتی که حبوبات خیس خوردند و نفخ آن‌ها گرفته شد، آن‌ها را آبکشی کنید و تمامی حبوبات را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس ۳ تا ۴ پیمانه آب به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا حبوبات به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزند.

مرحله سوم

پس از اینکه حبوبات پختند، آب اضافه را از قابلمه خارج کنید و حبوبات را کنار بگذارید. حالا پیاز را به صورت…

“““html

پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب پیاز بخار شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب پیاز بخار شد، کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم و پیاز را تفت می‌دهیم تا رنگش طلایی شود. سپس آرد و زردچوبه را به پیاز اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد هم از بین برود.

مرحله پنجم

در این مرحله، آب زرشک را به همراه عصاره قلم ( آموزش درست کردن عصاره قلم ) و ۲ لیوان آب ساده به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس حبوبات پخته شده را نیز اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد آش کمی بپزند.

مرحله ششم

بعد از اینکه آش به خوبی یکدست شد و لعاب انداخت، در ۲۰ دقیقه آخر، رشته آشی را خرد کرده و به همراه مرزه خشک و زرشک تازه به قابلمه اضافه می‌کنیم. حالا کمی صبر می‌کنیم تا رشته‌ها هم لعاب بیندازند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه طعم آش را امتحان می‌کنیم و اگر لازم بود کمی نمک و ادویه به آن اضافه می‌کنیم. وقتی آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا