مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش سماق برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش آش سماق

آش سماق یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است و دستور پخت‌های مختلفی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه آش سماق، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ½ لیوان
عدس ½ لیوان
بلغور گندم ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
چغندر درشت ۱ عدد
سماق ۱ لیوان
مغز گردو ½ لیوان
نمک به مقدار کافی

آموزش آش سماق

مرحله اول

برای درست کردن یک آش سماق خوشمزه و ساده، ابتدا لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را در یک کاسه می‌ریزیم، سپس روی آن آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۲۴ ساعت در آب بماند تا نفخ آن از بین برود.

مرحله دوم

برای اینکه نفخ لوبیا به‌طور کامل از بین برود، در این مدت ۲ بار آب آن را عوض می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و لوبیا، عدس و بلغور گندم را درون آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا حبوبات بپزند. سپس پیاز را رنده کرده و چغندر را به صورت نگینی خرد می‌کنیم یا رنده می‌کنیم، بسته به سلیقه خود.

مرحله چهارم

حالا پیاز و چغندر را به حبوبات اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس سماق را در یک کاسه ریخته و به اندازه‌ای آب اضافه می‌کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح سماق باشد.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم سماق به مدت یک تا دو ساعت خیس بخورد. بعد از این زمان، سماق را از صافی عبور می‌دهیم تا عصاره آن خارج شود و عصاره را به قابلمه آش اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا گردو را کمی خرد می‌کنیم و مقداری نمک را به همراه گردو به آش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آش خوب جا بیفتد. در نهایت آش را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با نعناع داغ و سیر داغ تزیین می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا