مواد لازم و آموزش آش شیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آش شیر
آش شیر یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شهر تبریز است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه آش شیر، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ کیلو گرم |
گندم پوست کنده | ۳۰۰ گرم |
نخود | ۱۰۰ گرم |
آب | ۲ لیتر |
کشمش بی دانه، گردو و بادام | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش آش شیر
مرحله اول
برای درست کردن آش شیر خوشمزه، ابتدا گندم پوست کنده و نخود را میشوییم تا تمیز شوند. سپس آنها را در یک کاسه آب میریزیم و به مدت یک شب در آب میگذاریم تا خیس بخورند.
مرحله دوم
برای اینکه نفخ نخود کمتر شود، در این مدت چند بار آب نخود و گندم را عوض میکنیم. بعد از این که زمان کافی گذشت، گندم و نخود را در آبکش ریخته و آبکشی میکنیم، سپس آنها را در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آب را به گندم و نخود اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. اجازه میدهیم نخود کامل بپزد و گندم هم خوب لعاب بیندازد. سپس نمک را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید بگذاریم آب اضافه نخود و گندم کاملا تبخیر شود. وقتی آب اضافی به طور کامل بخار شد، شیر را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس میگذاریم آش به آرامی بپزد.
مرحله پنجم
در نهایت وقتی آش شیر غلیظ شد، آن را در ظرف دلخواه میریزیم. سپس به میزان دلخواه کشمش، بادام و گردو را برای تزئین روی آش میریزیم و با نان تازه سرو میکنیم. نوش جان!