مواد لازم و آموزش آش مراکشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آش مراکشی
آش مراکشی یک غذای ساده و خوشمزه از کشور مراکش است که معمولا در ماه رمضان برای افطاری تهیه میشود. برای اطلاعات کامل و مرحله به مرحله تهیه این آش، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود | ۱٫۵ پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
برنج | ¼ پیمانه |
گوشت گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
عصاره گوشت | ۲ لیتر |
رشته ورمیشل | ۲ پیمانه |
چوب دارچین | ۱ تکه |
گشنیز | ۱ دسته کوچک |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش آش مراکشی
مرحله اول
برای درست کردن آش مراکشی، در ابتدا، نخود را در یک کاسه آب ریخته و بگذارید چند ساعت خیس بخورد تا نفخ آن از بین برود. سپس نخود را آبکشی کرده و به همراه چند لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید نخود به طور کامل بپزد. در همین حال، برنج و عدس را در یک کاسه آب بریزید تا کمی خیس بخورند. همچنین پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید، مقداری روغن به آن اضافه کنید و پیاز خرد شده را درون قابلمه ریخته و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و به قابلمه بیفزائید و شروع به تفت دادن کنید.“`html
اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به همراه زنجبیل، چوب دارچین، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. سپس مواد را کمی تفت می دهیم تا عطر ادویهها خارج شود. بعد از آن، به اندازهای آب اضافه میکنیم که روی تمامی مواد را بپوشاند.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت به طور کامل پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریش ریش خرد می کنیم. سپس گوجه فرنگیها را به داخل قابلمه رنده میکنیم. در ادامه، برنج و عدس را آبکشی کرده و به همراه گوشت خرد شده به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، بعد از اینکه نخود به طور کامل پخته شد، آن را به همراه گشنیز خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت، نمک غذا را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا غذا خوب جا بیفتد. رشته ورمیشل را ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن به غذا اضافه می کنیم.