مواد لازم

مواد لازم و آموزش آش هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش آش هویج

آش هویج و جو یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از استان همدان آمده است. شما می‌توانید این آش را با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید. در ادامه آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه آش هویج همدانی را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور جو ۲ پیمانه
نخود دو سوم پیمانه
هویج ۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سبزی آشی ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
عصاره قلم ۱ تکه یا ۱ بسته
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کشک، زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش آش هویج

مرحله اول

برای درست کردن آش هویج و جو ابتدا نخود و بلغور جو را چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا نرم شوند. اگر بخواهید می‌توانید نخود را از شب قبل خیس کنید و گاهی آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله، یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در یک تابه روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

پیاز را تفت دهید تا کاملا طلایی شود، سپس آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. سپس نخود و بلغور جو آبکش‌شده را به همراه ۵ لیوان水 و عصاره قلم در یک قابلمه بریزید.

مرحله چهارم

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا نخود و جو بپزند و جو نرم و لعاب‌دار شود. همچنین، یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن اضافه کنید، سپس پیاز باقی‌مانده را خرد کنید.

مرحله پنجم

پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

مرحله ششم

گوشت را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. وقتی حبوبات پخته شد، هویج را رنده کنید و همراه با گوشت چرخ‌کرده و پیاز سرخ شده به قابلمه اضافه کنید. سپس سبزی آش را خرد کرده و اضافه کنید.

مرحله هفتم

حدود یک ساعت به آش زمان دهید تا خوب جا بیفتد، سپس به دلخواه مقدار کشک اضافه کنید. بعد از آن، طعم آش را بچشید و اگر نیاز بود مقدار نمک و ادویه را تنظیم کنید.

مرحله هشتم

در پایان، وقتی آش خوب جا افتاد، آن را در ظرف سرو بکشید و با مواد دلخواه تزیین کنید. برای زیباتر شدن آش، می‌توانید از هویج ورقه‌ای و پیاز داغ استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا