مواد لازم و آموزش آش پیاز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آش پیاز
آش پیاز یکی از آشهای خوشمزه و سنتی ایران است که با روشهای مختلفی در شهرهای گوناگون درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش آش پیاز، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
عدس | ۱ پیمانه |
اسفناج | ۱ پیمانه |
تره | ۱ پیمانه |
پیاز ریز | ۱۲ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
قره غوروت | ۱ قاشق چایخوری |
هویج | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش آش پیاز
مرحله اول
برای درست کردن آش پیاز خوشمزه، ابتدا جو و عدس را جداگانه برای چند ساعت در یک کاسه آب میخیسانیم تا نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کرده و در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، ۶ پیمانه آب به قابلمه اضافه میکنیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا جو و عدس به خوبی پخته شوند و جو لعاب بیندازد. پس از پختن جو و عدس، اسفناج و تره را ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا باید پیازها را پوست کنده و به صورت کامل در قابلمه بریزیم. سپس هویج را به صورت نگینی خرد کرده و داخل قابلمه میریزیم. حالا کمی صبر میکنیم تا سبزیجات و پیاز و هویج نرم شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه آش جا افتاد، چند قاشق روغن، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آش به غلظت مناسبی برسد. در ۲۰ دقیقه آخر پخت، ماست را به آش اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، کشک را با کمی آب مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس کشک را به همراه قره غوروت به آش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود.
مرحله ششم
حالا میگذاریم آش ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. وقتی آش خوب غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر میداریم و در ظرف مناسب میکشیم. سپس میتوانیم با هر ماده دلخواهی آن را تزیین کرده و سرو کنیم.