مواد لازم و آموزش آش گوجه سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آش گوجه سبز
آش گوجه سبز یک نوع آش خوشمزه و متمایز است که به خاطر گوجه سبز، طعم ترشی دارد. این آش میتواند برای کسانی که به غذاهای ترش علاقه دارند یا گوجه سبز را دوست دارند، بسیار مناسب باشد. آش گوجه سبز به همراه حبوبات، یک وعده غذایی کامل و خوشمزه برای فصل بهار است و به راحتی قابل تهیه است. در ادامه، دستور تهیه این آش به همراه مراحل آن ارائه میشود. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
گوجه سبز | ۷۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سبزی آش خرد شده | ۱ کیلو گرم |
بلغور گندم | دو و نیم پیمانه |
لوبیا قرمز | نصف پیمانه |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
نخود | نصف پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
نعنا یا پونه کوهی خشک شده | ۳ قاشق سوپ خوری |
پیاز داغ | ۵ عدد |
سیر داغ | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
نعنا و پیاز و سیر داغ | کمی برای سرو |
روش تهیه آش گوجه سبز
مرحله اول
برای شروع تهیه این آش خوشمزه، گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه در یک تابه با روغن سرخ میکنیم. سپس درب تابه را میگذاریم تا گوشت در حین سرخ شدن بپزد.
مرحله دوم
پس از پختن گوشت، آن را کنار میگذاریم. حالا حبوبات را که ۲۴ ساعت قبل خیس کردهایم، میپزیم. مقداری پیاز را با روغن و یک و نیم قاشق نعنای خشک و بلغور گندم تفت میدهیم و میگذاریم تا بلغور گندم کاملاً بپزد.
مرحله سوم
وقتی بلغور به خوبی پخته شد، سبزی آش و حبوباتی که قبلاً پختهایم را به آن اضافه میکنیم تا این مواد هم بپزند. سپس گوجه سبز را پخته، هسته و پوست آن را جدا میکنیم و پس از صاف کردن، به آش اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در آخر، برای سرو کردن آش، آن را با نعنا، پیاز، سیر داغ و کشک تزئین میکنیم. توجه داشته باشید که آش گوجه سبز به خاطر وجود بلغور گندم و پوره گوجه سبز زود ته میگیرد، پس هر ۱۰ دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.