مواد لازم و آموزش آش گوجه فرنگی تهرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه آش گوجه فرنگی تهرانی
آش گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با ورود گوجه فرنگی به کشور ما درست شده. این آش با طعم خاص گوجه فرنگی تهیه میشود و همچنین به خاطر وجود گوجه فرنگی، سرشار از آنتیاکسیدان است که به تقویت ایمنی بدن کمک میکند. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله این آش لذیذ را یاد بگیرید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | نیم کیلو گرم |
برنج | ۱ پیمانه |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سبزی آش (تره و جعفری و گشنیز) | ۳۰۰ گرم |
لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه و نمک و فلفل | به میزان لازم |
آموزش تهیه آش گوجه فرنگی تهرانی
مرحله اول
برای تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه به روش تهرانی، ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود و زودتر بپزد. همچنین برنج را یک ساعت قبل از شروع پخت خیس کنید.
مرحله دوم
در یک قابلمه مناسب، لوبیا چیتی را به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، لوبیا را از صافی رد کنید. پیازها را به شکل نگینی خرد کنید و در قابلمهای با کمی روغن تفت دهید.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیازها سرخ شدند، زردچوبه را به آنها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. حالا ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید.
مرحله چهارم
سپس برنج را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید کمی نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن برنج، سبزی آش را اضافه کنید تا بپزد. گوجه فرنگیها را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را با مقداری آب رقیق کنید و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس این مخلوط را به دیگر مواد آش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا آش با حرارت ملایم بپزد. اگر حس کردید آب آش کم شده، کمی آب جوش به آن اضافه کنید. در ده دقیقه آخر پخت، نمک، فلفل و آبغوره را به آش اضافه کنید.
مرحله ششم
آش گوجه فرنگی به خاطر طعم تندش معروف است، بنابراین به مقدار مناسب فلفل به آن اضافه کنید. در نهایت، وقتی آش به غلظت مطلوب رسید، آن را سرو کنید. برای تزئین آن میتوانید از کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ استفاده کنید.