مواد لازم و آموزش آش گوشت بوشهری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آش گوشت بوشهری را یاد بگیرید
آش یکی از غذاهای سنتی و معروف ایرانی است که در روزهای سرد سال به عنوان ناهار یا شام طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم از آشپزی لذت میبرید و به دنبال تهیه یک غذای گرم و خوشمزه هستید، درست کردن این آش گوشت را از دست ندهید. آش گوشت از مواد غذایی خوشمزه و سالم تشکیل شده و به خاطر خواص فوقالعادهای که دارد، انتخاب خوبی برای روزهایی است که احساس خوبی ندارید. پیشنهاد میشود که در طول هفته حداقل یک بار این غذا را درست کنید تا ویتامین و پروتئین لازم بدنتان تأمین شود. نکتهای که در تهیه این غذا اهمیت دارد، صبر و علاقه به آشپزی است. اگر امروز وقت آزاد دارید و میخواهید غذایی مقوی و خوشمزه برای خود و خانوادهتان درست کنید، پیشنهاد میکنیم خرید سبزی تازه را در اولویت قرار دهید و برای تهیه این آش اقدام کنید. بگذارید عطر سبزی تازه در خانه بپیچد و همه اعضای خانواده را برای نشستن سر سفره خوشحال کند. بهتر است این آش را با نان سنگک داغ سرو کنید تا لذت آن بیشتر شود. به خاطر داشتن گوشت و برنج، این غذا یک وعده کامل و مغذی است و برای مراسمهای مذهبی هم انتخاب خوبی به شمار میآید. عطر و طعم دلپذیر آن میتواند مهمانان شما را شاد کند. برای تهیه این آش گوشت خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت گوسفندی | 400 گرم |
لوبیا قرمز | 1.5 پیمانه |
برنج | 1 پیمانه |
سبزی آشی | 1.5 پیمانه |
پیاز | 3 عدد |
آب نارنج | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و دارچین | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
نحوه پخت آش گوشت بوشهری
مرحله اول
برای تهیه آش گوشت خوشمزه، ابتدا گوشت گوسفندی را داخل یک قابلمه آب بریزید و همراه آن کمی زردچوبه، نمک و یک قاشق آب نارنج اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی هم بزنید تا عطر و طعم آنها به گوشت نفوذ کند.
مرحله دوم
بعد از اینکه گوشت پخته شد (این زمان معمولاً بین 3 تا 4 ساعت طول میکشد)، آن را از روی حرارت بردارید و به مختصری ریش ریش کنید. همچنین لوبیا را از چند ساعت قبل (حدود 10 تا 12 ساعت) در آب خیس کنید.
مرحله سوم
سپس لوبیا را همراه با 2 پیمانه آب در یک قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا بپزد. بعد از…
“`
این لوبیاها را با استفاده از گوشتکوب بکوبید تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس برنج را در یک قابلمه بپزید و سبزیها را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
وقتی برنج پخته شد، آن را آبکش کنید و آبش را در یک ظرف دیگر نگه دارید. بعد از آبکش کردن، برنج را خوب با گوشتکوب نرم کنید. برای سبزیها میتوانید از چند نوع سبزی محلی مثل ترکیبی از تره، شوید و کمی گشنیز استفاده کنید.
مرحله پنجم
یک عدد پیاز درشت را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید یا رنده نمایید. کف تابه را با روغن چرب کنید و بگذارید روغن گرم شود، سپس پیاز را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
سپس پیاز را با زردچوبه و نمک خوب تفت دهید. حالا لوبیا و برنج را در یک قابلمه بریزید و به همراه آب گوشت، حدود ۵ دقیقه تفت دهید. بعد، آب برنج را به آن اضافه کنید. حالا نمک و ادویهها را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله هفتم
این کار باعث میشود که ادویهها به خوراک نفوذ کنند و عطر و طعم خوشمزهای بگیرند. دقت کنید که این آش به سرعت غلیظ میشود، پس آن را هم بزنید. وقتی آش رقیق شده باشد، در مرحله آخر پیاز داغ و گوشت را به آش اضافه کنید.
مرحله هشتم
اجازه دهید آش با حرارت کم به خوبی جا بیفتد. بعد از اینکه آش خوب جا افتاد، میتوانید آن را نوش جان کنید. توجه کنید که برای جلوگیری از تهگرفتن آش، باید پیاز داغ و گوشت را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.