مواد لازم و آموزش آغوز تره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آغوز تره
آغوز تره یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است و این غذا مربوط به شهر شهسوار میباشد. اگر میخواهید با روش تهیه این غذا آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را به شما ارائه دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۵ عدد |
کدو سبز | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
پودر گردو | ۶ قاشق غذاخوری |
حریره سیر | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۱ فنجان |
کره حیوانی | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش آغوز تره
مرحله اول
برای تهیه آغوز تره، ابتدا بادمجانها و کدوهای سبز را بشویید و پوست بادمجانها را جدا کنید. سپس بادمجانها و کدوها را به صورت ورقهای برش دهید و تخمهای بادمجانها را جدا کرده و در یک قابلمه بریزید.
مرحله دوم
یک سوم قابلمه را پر از آب کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بادمجانها و کدوها کاملاً پخته شوند. در این مرحله، پیاز را ریز رنده کرده و با پودر گردو و حریره سیر به یک تابه مناسب اضافه کنید.
مرحله سوم
مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید. حالا آب را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کمی تبخیر شده و غلیظ شود.
مرحله چهارم
زمانی که کدو و بادمجان کاملاً پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آنها را درون آبکش بریزید تا آب اضافیشان خارج شود. سپس بادمجان و کدو را در یک کاسه مناسب ریخته و خوب له کنید.
مرحله پنجم
وقتی مخلوط گردو غلیظ شد، پوره بادمجان و کدو را به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب اضافی تبخیر شود. وقتی که آب اضافی دیگر نبود، مقداری کره حیوانی به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
اکنون آغوز تره را به خوبی تفت دهید تا سرخ شود. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید و آغوز تره را در ظرف مورد نظرتان بکشید. این غذا را میتوانید با نیمرو یا ماهی شور سرو کنید. نوش جان!