مواد لازم و آموزش آغوز کوکو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آغوز کوکو
آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده ایرانی است که مخصوص استان های مازندران و گیلان است. برای یادگیری دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله آغوز کوکو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
مغز گردو | ۲۵۰ گرم |
سبزی معطر | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش آغوز کوکو
مرحله اول
برای درست کردن آغوز کوکو خوشمزه ابتدا گردوها را در آسیاب می ریزیم و آنها را پودر می کنیم. اگر آسیاب در دسترس نداشته باشیم، میتوانیم گردوها را در هاون ریخته و خوب بکوبیم تا نرم شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، گردوی پودر شده را در یک کاسه میریزیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم. بعد آب اضافی پیاز را با دست میگیریم و آن را به کاسه گردو اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا سبزی معطر را با چاقو خُرد میکنیم و سپس آن را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم. مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند، سپس تخم مرغها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را دوباره مخلوط میکنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. حالا مقداری از مخلوط کوکو به اندازه یک نارنگی برمیداریم.
مرحله پنجم
اکنون مایه کوکو را به شکل گرد در میآوریم و با کف دست کمی فشرده میکنیم، سپس آن را در روغن داغ قرار میدهیم و میگذاریم سرخ شود. هنگامی که یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر آن نیز قهوهای و سرخ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه دو طرف کوکوها به خوبی سرخ شد، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در انتها کوکوها را در ظرف مورد نظر میچینیم و همراه نان سرو میکنیم.