مواد لازم

مواد لازم و آموزش آلبالو پلو با قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آلبالو پلو با قلقلی مرغ

آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه است که طعمی خاص و لذیذ دارد. ترکیب ترش و شیرین آلبالو با برنج باعث ایجاد یک طعم عالی می‌شود. رنگ زیبای آلبالو هم زیبایی این غذا را دوچندان می‌کند. آلبالو پلو جزو غذاهای برنجی است که نیازی به خورش ندارد. در این دستور پخت از مرغ به صورت قلقلی استفاده می‌شود که در آلبالو پلو مخلوط می‌شود. این غذا بسیار مناسب مهمانی‌هاست و می‌توان آن را به راحتی تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه آلبالو پلو با قلقلی مرغ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آلبالوی بدون هسته ۳۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذا خوری
ران مرغ بدون استخوان ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری خشک ۱ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا و پودرسیر و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه

آموزش آلبالو پلو با قلقلی مرغ

مرحله اول

برای درست کردن آلبالو پلو خوشمزه و متفاوت با قلقلی مرغ، ابتدا برنج را به مدت ۱ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس آلبالوها را بشویید و هسته‌های آنها را بگیرید و در یک قابلمه بریزید. شکر را به آلبالوها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

اجازه دهید آلبالوها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند تا حالت مربایی پیدا کنند. می‌توانید بسته به ترشی آلبالو، مقدار شکر را کمتر یا بیشتر کنید. ران مرغ بدون استخوان را داخل چرخ‌گوشت بریزید و چرخ کنید. پیاز را نیز بشویید و پوست کنده و همراه مرغ چرخ کنید.

مرحله سوم

ترکیب مرغ و پیاز را در یک کاسه بریزید و سپس جعفری خشک، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد تلفیق شوند. سپس کمی زعفران دم کرده به آن افزوده و دوباره ورز دهید.

مرحله چهارم

حدود ۵ دقیقه دیگر ورز دهید. سپس کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. یک تابه را کمی چرب کنید و قلقلی‌ها را از ترکیب مرغ و پیاز درست کرده و روی حرارت ملایم سرخ کنید.

“`

مرحله پنجم

در حین سرخ کردن، مقداری زعفران دم‌کرده روی برنج می‌ریزیم تا رنگ و طعم بهتری پیدا کند. وقتی برنج خیس خورد، آن را در یک قابلمه آب جوش می‌ریزیم تا کمی نرم شود. اما باید دقت کنیم که برنج کمی از برنج‌های دیگر کمی سفت‌تر بماند.

مرحله ششم

این کار به خاطر این است که آلبالو آب‌دار است. حالا برنج را داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن جدا شود. سپس یک قابلمه برمی‌داریم و کف آن مقداری روغن می‌ریزیم و نان را به‌عنوان ته‌دیگ می‌چینیم. بعد یک لایه برنج داخل قابلمه می‌ریزیم و روی آن یک لایه آلبالو قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

اگر دوست دارید، می‌توانید در این مرحله گوشت قلقلی هم به قابلمه اضافه کنید یا بعد از اینکه برنج پخت و موقع سرو اضافه کنید که این به سلیقه شما بستگی دارد. سپس لایه لایه برنج و آلبالو را در قابلمه قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در آخر، آب آلبالو را روی برنج می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا حدوداً ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. وقتی برنج دم کشید، کمی روغن را به‌صورت یکنواخت روی سطح برنج می‌ریزیم و آن را سرو می‌کنیم.

مرحله نهم

وقتی برنج را سرو می‌کنیم، کمی از برنج سفیدی که به آب آلبالو آغشته نشده را برمی‌داریم و به آن زعفران اضافه می‌کنیم و برای تزئین روی برنج استفاده می‌کنیم. همچنین می‌توانیم کمی خلال پسته را به مدت ۳۰ ثانیه در یک قاشق روغن تفت دهیم و روی آلبالو پلوی آماده ریخته تا خوشمزه‌تر شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش آلبالو پلو با قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا