مواد لازم

مواد لازم و آموزش آلبالو پلو با گوشت تکه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش آلبالو پلو با گوشت تکه‌ای

برنج یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌هاست و به روش‌های مختلفی درست می‌شود. یکی از این روش‌ها استفاده از مواد مختلف در بین برنج است که نوعی مخلوط پلو محسوب می‌شود. آلبالو پلو با گوشت تکه‌ای یکی از این نوع برنج‌هاست. طعمی که آلبالو ترش و شکر شیرین در میان برنج ایجاد می‌کند، فوق العاده است. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه آلبالو پلو با گوشت تکه‌ای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
آلبالو ۵۰۰ گرم
گوشت قیمه‌ای ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ‌کرده ۱ عدد
زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
شکر ۲۵۰ گرم
روغن مایع کمی

آموزش آلبالو پلو با گوشت تکه‌ای

مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و حدود دو ساعت قبل از پخت با کمی نمک و آب خیس کنید. سپس یک قابلمه با آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. برنج را به آن اضافه کنید و با کمی نمک بگذارید نیم‌پز شود.

مرحله دوم

پس از نیم‌پز شدن، برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. آلبالوها را از قبل هسته‌گیری کرده و در یک قابلمه بریزید. روی آلبالوها شکر بپاشید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله سوم

اجازه دهید آلبالوها به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. بعد از نرم شدن، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و آب آن‌ها را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک ماهی‌تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازها را در تابه تفت دهید تا به رنگ طلایی و برشته درآید.

مرحله پنجم

پیازها را از تابه خارج کنید و سپس گوشت قیمه‌ای را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد، پیازهای سرخ‌شده، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و با هم تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

یک قابلمه برداشته و در کف آن روغن بریزید. یک تکه نان سنگک به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و سپس یک لایه برنج آبکش شده روی آن بریزید. بعد آلبالوها و مواد گوشتی را روی برنج بریزید.

مرحله هفتم

حالا دوباره یک لایه برنج روی مواد بریزید. این کار را تا زمانی که تمام مواد تمام شود، ادامه دهید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج نسوزد. در نیمه‌های پخت، ۱ لیوان از شهد آلبالو را با مقداری کره مخلوط کرده و روی برنج بریزید.

مرحله هشتم

سپس صبر کنید تا آلبالو پلو دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب سرو کنید. روی آن را با مقداری آلبالو تزئین کنید. از برنج سفید در کنار‌های قابلمه استفاده کنید و کمی آن را زعفرانی کنید. و برای تزئین از آن استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا