مواد لازم و آموزش آلو تیکا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش آلو تیکا
آلو تیکا یک غذای خوشمزه و اصیل هندی است که از شمال هند نشأت میگیرد. این غذا با سیبزمینی آبپز و ادویههای مختلف درست میشود. آلو به معنی سیبزمینی و تیکا به معنای کتلت کوچک است. میتوانید آلو تیکا را با گوجه، خیارشور و نانهای مختلف سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا، به ادامه متن در سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم آلو تیکا | |
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
آرد برنج | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
جعفری و گشنیز تازه | از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری خرد شده |
فلفل سبز تند | به مقدار دلخواه |
نمک | به مقدار لازم |
پودر سیر | ۱ قاشق مربا خوری |
پیازچه تازه یا خشک | کمی |
آموزش آلو تیکا
مرحله اول
برای تهیه این غذای خوشمزه در آغاز سیبزمینیها را خوب شسته و داخل یک قابلمه میریزیم. سپس روی آن آب میریزیم تا همه سیبزمینیها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید.
مرحله دوم
بعد از حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، وقتی سیبزمینیها پخته شدند، آنها را پوست کرده و له میکنیم. سپس آرد برنج، جعفری و گشنیز خرد شده، نمک، پودر سیر و پیازچه را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم تا همه مواد بهخوبی مخلوط شوند.
مرحله سوم
حال فلفل سبز تند را اضافه میکنیم. غذاهای هندی معمولاً تند هستند، اما میتوانید مقدار فلفل را طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید. بعد از این که همه مواد خوب ورز داده شدند، اجازه میدهیم نیم ساعت استراحت کنند تا مزهها با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
سپس یک تابه را با کمی روغن گرم میکنیم. مواد را با دست به شکل کتلت درمیآوریم و در روغن سرخ میکنیم. اندازه آلو تیکا باید کمی کوچکتر از کتلتها باشد. در نهایت این غذا را همراه با برشهای گوجه و خیارشور و سبزیهای دلخواه سرو میکنیم.