مواد لازم و آموزش آلو متر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش آلو متر
آلو متر یکی از غذاهای خوشمزه هندی است که با ترکیب سیب زمینی و نخود فرنگی تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه آلو متر، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود فرنگی | ۱٫۵ پیمانه |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۱ حبه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
گشنیز تازه | ۱ دستته کوچک |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
ادویه کاری، گرام ماسالا و زردچوبه | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش آلو متر
مرحله اول
برای تهیه آلو متر خوشمزه، ابتدا پوست سیب زمینیها را بکنید و سپس آنها را پس از شستن، به قطعات درشت برش بزنید. سپس پوست گوجه فرنگیها را جدا کرده و با رنده ریز، آنها را رنده کنید تا به شکل پوره درآیند.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شود.
مرحله سوم
وقتی پیاز نرم شد، سیب زمینیها را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی طلایی شوند. سپس سیر و زنجبیل را ریز رنده کنید و به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله چهارم
اکنون ادویه کاری همراه با زردچوبه، گرام ماسالا، زیره، فلفل قرمز و سیاه را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و ادامه دهید.
“`
گوجهفرنگی و کمی نمک را به تابه اضافه میکنیم و همه را مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم که پورهی گوجهفرنگی کمی سرخ شود، سپس مقداری آب اضافه میکنیم تا روی سیبزمینیها را بپوشاند. بعد نخودفرنگیها را میشوییم و به تابه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم خوراک آلو متر به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بپزد تا کاملاً جا بیفتد. حالا گشنیز را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم و بعد از ۳۰ دقیقه تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
در مرحله آخر خوراک آلو متر را در ظرف مورد نظرمان میریزیم، سپس گشنیز خرد شده را به صورت پخش روی آن میزنیم. در نهایت این خوراک را با نان تازه یا کته و ترشی سرو میکنیم. نوش جان.