مواد لازم

مواد لازم و آموزش آنچیلادا مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آنچیلادا مرغ

سفر به مکزیک، کشور زیبای واقع در آمریکای شمالی، می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش باشد. این کشور به علاقه‌مندان غذاهای خوشمزه و رایحه‌های دلپذیر معروف است و در سال‌های اخیر طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان جذب کرده است. تجربه‌های ما نشان داده‌اند که تنوع در زندگی روزمره می‌تواند تأثیر مثبتی بر کیفیت زندگی داشته باشد. شما می‌توانید با تهیه غذاهای مختلف و امتحان کردن طعم‌های جدید، روزهای خود و عزیزانتان را رنگین‌تر کنید. امروز می‌خواهیم شما را با غذایی خاص و خوشمزه به نام آنچیلادا مرغ آشنا کنیم. یکی از مواد اصلی این غذا نان تورتیلا است، همان نانی که شاید بسیاری از شما طعم آن را در چیپس تورتیلا چشیده‌اید. نان تورتیلا پایه‌گذار بسیاری از غذاهای سنتی مکزیکی مثل تاکو است و معمولاً همراه با خورشت، سوپ، گوشت کبابی و بسیاری از غذاهای دیگر سرو می‌شود. در این مطلب قصد داریم دستور پخت این غذا را به همراه مرغ برای شما توضیح دهیم. پیشنهاد ما این است که آنچیلادا مرغ را به عنوان یک وعده ویژه برای مهمانی‌های خانوادگی و دوستانه تهیه کنید و مهمانان خود را با این غذا شگفت‌زده کنید. همچنین، اگر به مناسبت خاصی مثل سالگرد ازدواج، تولد و… نزدیک هستید، می‌توانید آنچیلادا مرغ را به‌عنوان گزینه‌ای بسیار عالی برای زیباتر کردن آن شب کنار عزیزانتان در نظر بگیرید.

“““html

مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ 800 گرم
نان تورتیلا 6 تا 8 عدد
پنیر پیتزا 300 گرم
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و چیلی به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
مواد لازم سس مخصوص
گوجه فرنگی 5 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد متوسط
سیر ۵ حبه
پونه کوهی و آویشن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش آنچیلادا مرغ

مرحله اول

برای درست کردن آنچیلادای مرغ خوشمزه، ابتدا مرغ را با گشنیز و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل، فلفل قرمز و چیلی مزه‌دار کنید. سپس کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از آن، مرغ را در فویل بپیچید.

مرحله دوم

فویل مرغ را به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه در فر قرار دهید. در این زمان، برای درست کردن سس، ابتدا پیاز را ریز خرد یا رنده کنید. یک تابه را روی اجاق گذاشته و کمی چرب کنید.

مرحله سوم

زمانی که روغن داغ شد، پیازهای خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید، پوست کنده و مکعبی خرد کنید. وقتی مواد در تابه خشک شدند، گوجه را بفشارید و نمک، فلفل و پونه کوهی را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

اجازه دهید سس به مدت ۵-۶ دقیقه پخته شود. بعد از پخته شدن مرغ، آن را کاملاً خرد کنید و مقداری از سس را به آن اضافه نمایید. سپس مایه‌ی مرغ را در نان پیتا یا لواش بریزید و فلفل دلمه‌ای و پنیر را به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا نان را به شکل رول درآورید. با سس و پنیر کاملاً روی رول را بپوشانید. در نهایت، آنچیلاداها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. وقتی که این زمان گذشت، آنچیلادای مرغ شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا