مواد لازم

مواد لازم و آموزش آکاراجه برزیلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش آکاراجه برزیلی

آکاراجه برزیلی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری روش کامل تهیه آکاراجه برزیلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی ۱٫۵ لیوان
سیر ۱ حبه
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل تند ۱ عدد
آرد به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

آموزش آکاراجه برزیلی

مرحله اول

برای تهیه آکاراجه برزیلی خوشمزه، ابتدا لوبیا چشم بلبلی را بشویید و در یک قابلمه با آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید لوبیا به مدت دو تا سه ساعت بجوشد تا خوب بپزد.

مرحله دوم

در این مرحله، باید میگوها را تمیز کنید. برای این کار، یک برش نازک در قسمت پشت میگو بزنید و رگ سیاه رنگ را خارج کنید. سپس میگوها را خوب بشویید و در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله سوم

حالا یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن زیتون را به تابه اضافه کنید، سپس پیاز را در آن بریزید و کمی تفت دهید. در این مرحله مقداری نمک و پاپریکا را نیز به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، به تفت دادن ادامه دهید تا پیازها کاملاً سرخ و طلایی شوند. وقتی پیازها طلایی شدند، میگوها را به تابه اضافه کنید و.

“““html

و در حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم، سپس کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از این مدت، تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. وقتی که لوبیا به خوبی پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و لوبیاها را درون آبکش می‌ریزیم. سپس لوبیاهای پخته شده را به همراه سیر در غذاساز می‌گذاریم و همه چیز را خوب میکس می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا دانه‌های فلفل را بیرون می‌آوریم و به همراه پیاز باقی‌مانده به غذاساز اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را میکس می‌کنیم تا کاملاً ترکیب و پوره شوند. بعد از آن، مواد پوره شده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و کمی آرد به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

به یاد داشته باشید که آرد را به اندازه مناسب اضافه کنید تا خمیر حالت بگیرد. حالا خمیر را به خوبی مخلوط می‌کنیم و به ۱۵ قسمت یکسان تقسیم می‌کنیم. بعد از آن، هر قسمت را به شکل بیضی در می‌آوریم و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در ادامه، مقداری روغن مایع داخل تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم روغن خوب داغ شود. سپس خمیرهای بیضی شکل را درون تابه قرار می‌دهیم و کاملاً تفت می‌دهیم. بعد از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال روغن‌گیری می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله نهم

زمانی که روغن اضافی از آکارجه‌ها جذب شد، در کنار آن‌ها یک شکاف کوچک ایجاد کرده و کمی از مواد میانی را درون آن‌ها می‌ریزیم تا پر شوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش آکاراجه برزیلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا