مواد لازم و آموزش ارده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ارده
ارده یکی از خوراکیهای محبوب در ایران و کشورهای عربی است. این خوراکی میتواند به عنوان یک صبحانه مغذی استفاده شود و همچنین در تهیه غذاها و دسرهای مختلف هم کاربرد دارد. یکی از معروفترین خوراکیهای تهیهشده با ارده، حلوا ارده است که معمولاً برای صبحانه سرو میشود. در آشپزی عربی نیز از ارده استفاده میشود؛ مهمترین غذاهایی که با ارده درست میشوند، بابا غنوش و حمص هستند. برای یادگیری طرز تهیه ارده، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم ارده | |
کنجد | 1 پیمانه |
روغن کنجد یا روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه ارده
مرحله اول
در ابتدا برای تهیه ارده خانگی خوشمزه، باید کنجد مناسبی تهیه کنید. حتماً از فروشنده بخواهید که کنجد مخصوص ارده یا کنجد پوستکنده را به شما بدهد.
مرحله دوم
کنجد را در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. کنجد را به مدت 5 تا 7 دقیقه آرام تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله سوم
کنجد تفتداده شده را در آسیاب بریزید و آن را آسیاب کنید تا تبدیل به پودر شود. سپس آسیاب را خاموش کنید و به کنجد روغن مایع یا روغن کنجد اضافه کنید (روغن کنجد بهتر است).
مرحله چهارم
با قاشق، پودر کنجد و روغن را هم بزنید تا پودر کنجد کمکم نرم شود. سپس دوباره آسیاب را روشن کنید تا پودر کنجد بیشتر آسیاب شود و به حالت خمیری درآید.
مرحله پنجم
آسیاب را خاموش کنید و با قاشق مخلوط را هم بزنید، سپس دوباره آسیاب را روشن کنید تا کنجد نرم و شل شود. هر چند دقیقه یکبار آسیاب را خاموش کنید تا دستگاه استراحت کند و آسیب نبیند.
مرحله ششم
سپس دوباره آسیاب را روشن کنید تا کنجد کاملاً نرم و یکنواخت شود. وقتی که کنجد به حالت شل و روان درآمد، ارده شما آماده است. آن را در یک کاسه ریخته و میتوانید با شیره خرما یا شیره انگور مخلوط کنید و از آن لذت ببرید.