مواد لازم و آموزش ارمنی پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ارمنی پلو
ارمنی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور ارمنستان است که با مواد مختلف آماده میشود. برای یادگیری کامل نحوه تهیه ارمنی پلو، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۸ عدد |
برنج | ۴ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
آب لیمو ترش تازه | ½ فنجان |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار کافی |
روغن زیتون و کره | به مقدار کافی |
آموزش ارمنی پلو
مرحله اول
برای شروع تهیه ارمنی پلو، بالهای مرغ را در یک کاسه قرار میدهیم و آنها را طعمدار میکنیم. ابتدا پیاز را پوست کرده، میشوییم و به صورت خلالی و درشت خرد میکنیم.
مرحله دوم
پیاز خلالی قهوهای را به همراه زعفران دم کرده، آب لیمو، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون به بالهای مرغ اضافه میکنیم. همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا ادویهها به مرغ بچسبند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله سوم
اجازه میدهیم بالهای مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کنند تا مزهدار شوند. در این مدت، برنج را میشوییم و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک در یک کاسه با آب قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه میدهیم برنج به مدت ۲ ساعت در آب خیس بخورد. سپس یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید.
مرحله پنجم
وقتی آب جوش آمد، برنج را در آبکش میریزیم تا آب اضافیاش خارج شود. سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه میزنیم و برنج را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش قرار میدهیم تا کمی بپزد.
مرحله ششم
وقتی که اطراف برنج نرم شد و مرکز آن کمی سفت شود، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و برنج را آبکشی میکنیم. سپس برنج را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی از آنها را با زعفران دم کرده مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
برنج زعفرانی را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری کره و زعفران دم کرده میریزیم و بالهای طعمدار شده را از یخچال بیرون میآوریم.
“““html
می کنیم و درون قابلمه قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا برنج زعفرانی را روی بال های مرغ می ریزیم. سپس با پشت قاشق برنج را کمی فشار می دهیم تا بهم بچسبد و منسجم شود. بعد، برنج سفید را روی برنج زعفرانی می ریزیم و دوباره با پشت قاشق فشار می دهیم تا لایه ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله نهم
در این مرحله، شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و بر روی قابلمه می گذاریم. حالا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و اجازه می دهیم که پلو به مدت ۵۰ دقیقه بپزد و بخار کند.
مرحله دهم
در نهایت، بعد از گذشت این زمان، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. سپس ارمنی پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم. برای تزئین، می توانید از زرشک و خلال پسته تفت داده شده استفاده کنید و بعد از تزئین، این غذای خوشمزه را سرو کنید. نوش جان.