مواد لازم و آموزش استانبولی با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش استانبولی با مرغ
استانبولی با مرغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که میتوانیم آن را به دو روش ساده و مجلسی تهیه کنیم. برای یادگیری تمام مراحل تهیه استانبولی با مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۴۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
برنج | ۴ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش استانبولی با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن استانبولی با مرغ، ابتدا برنج را شسته و در یک کاسه آب میریزیم. سپس یک قاشق نمک به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم برنج خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را به صورت خرد شده ریز آماده میکنیم و یک قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم. مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه میکنیم و سپس پیاز را اضافه کرده تا سبک شود.
مرحله سوم
زمانی که پیاز نرم و شفاف شد، سینه و ران مرغ را به قابلمه اضافه میکنیم همراه با کمی نمک، فلفل و زردچوبه. سپس مرغ را تفت میدهیم تا کاملاً طلایی شود. بعد از آن، رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
رب گوجهفرنگی را تفت میدهیم تا بوی خامیاش برطرف شود و رنگش باز شود. سپس به اندازهای آب اضافه میکنیم که مرغ کاملاً در آن غوطهور شود و درب قابلمه را میگذاریم تا مرغ پخته شود.
مرحله پنجم
یک ساعت بعد که مرغ کاملاً پخته شد، سیب زمینی را پوست کرده و میشوییم و به صورت مکعبی خرد میکنیم. سپس گوجه فرنگیها را شسته و پوست میکنیم.
مرحله ششم
گوجه فرنگیها را نیز به صورت مکعبی خرد کرده و به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه میکنیم. بگذارید سیب زمینی کمی پخته شود و بعد برنج را بشویید و آبکشی کنید.
مرحله هفتم
زمانی که سیبزمینی نیم پز شد، برنج را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم. سپس اجازه میدهیم که آب قابلمه کاملاً تبخیر شود و برنج کمی بپزد.
مرحله هشتم
وقتی آب قابلمه تبخیر شد، حرارت را کم کرده و شعله پخش کن روی اجاق قرار میدهیم و قابلمه را روی آن میگذاریم. درب قابلمه را با دم کنی پوشانده تا بخار بماند.
مرحله نهم
در انتها اجازه میدهیم استانبولی به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت باشد تا دم بکشد. بعد از این زمان، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و استانبولی و مرغ را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. نوش جان!