مواد لازم

مواد لازم و آموزش استیک فلفلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش استیک فلفلی

استیک یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که معمولاً از肉 گوساله درست می‌شود. این غذا را می‌شود به روش‌های مختلفی تهیه کرد، که بسته به سلیقه فرد می‌تواند نرم و آب‌دار یا خشک باشد. در این دستور غذا، ما استیک فلفلی درست می‌کنیم که همراه با سبزیجات و سس مخصوص سرو می‌شود. این غذا را می‌توانید به عنوان یک وعده خاص همراه با نان میل کنید. برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم طرز تهیه استیک فلفلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
دانه های فلفل سیاه ۲ قاشق غذا خوری
نمک درشت ۲ قاشق چای خوری
استیک ۴۰۰ گرم
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای به مقدار لازم
کره ۱ پیمانه
سرکه قرمز یک سوم پیمانه
خردل ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد

آموزش استیک فلفلی

مرحله اول

برای درست کردن استیک خوشمزه و خوش‌طعم، اول از همه، گوشت استیک را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. بعد با دست خوب ورز می‌دهیم تا پودر فلفل به داخل گوشت برود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک تابه متوسط را روی حرارت می‌گذاریم. یک قاشق غذا خوری کره را به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا ذوب شود و رنگ آن تغییر کند. بعد از ۴ دقیقه، تابه را کنار می‌گذاریم و مجدداً روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا، تکه‌های گوشت استیک را به تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه تفت بخورد تا کمی نرم و پخته شود. اگر خواستید، می‌توانید بیشتر سرخ کنید تا ترد شود، که این به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مرحله چهارم

در این مرحله، استیک‌ها را از تابه خارج کرده و به شکل نوارهای باریک برش می‌زنیم. برای زیباتر شدن غذا، بهتر است که استیک‌ها را به یک اندازه خرد کنیم. سپس تابه را با کمی کره و روغن دوباره روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی ریز خرد می‌کنیم. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم. بعد استیک‌ها را هم اضافه می‌کنیم و کمی با هم تفت می‌دهیم. حرارت را کم کرده و سرکه را به تابه می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس کمی صبر می‌کنیم تا جوش بیاید. بعد خامه، خردل و کره را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه دیگر می‌گذاریم تا بپزد و غلیظ شود. بعد از آن، استیک را در ظرف مناسب چیده و از سس روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا