مواد لازم

مواد لازم و آموزش استیک مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش استیک مرغ

استیک مرغ یکی از غذاهای بین‌المللی محبوب و بسیار خوشمزه است که از گوشت مرغ تهیه می‌شود. برای طعم دادن به این استیک می‌توانیم از انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها بر اساس سلیقه خود استفاده کنیم. برای دیدن آموزش مرحله به مرحله تهیه استیک مرغ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
شکر قهوه‌ای ۱ قاشق مرباخوری
رزماری نصف شاخه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل سفید و فلفل قرمز به مقدار کافی
روغن و زنجبیل به مقدار کافی

آموزش استیک مرغ

مرحله اول

برای تهیه استیک مرغ، ابتدا استخوان‌های موجود در سینه مرغ را خارج می‌کنیم و سپس سینه مرغ را با یک چاقوی تیز از عرض به دو تکه تقسیم می‌کنیم. اگر دوست دارید استیک شما نازک‌تر باشد، می‌توانید آن را به سه تکه تقسیم کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت مرغ را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب پیاز را روی گوشت مرغ می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا بوی زهم مرغ گرفته شود. بعد از این، روغن زیتون را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید سس سویا را به همراه مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، پودر زنجفیل، شکر قهوه‌ای و نصف قاشق مرباخوری نمک به کاسه مرغ اضافه کنیم. همچنین سیر رنده شده و رزماری را هم به مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

شکر قهوه‌ای باعث می‌شود که استیک مرغ طعم و رنگ بهتری بگیرد. در این مرحله، باید مواد را خوب با هم مخلوط کنیم تا همه طعم‌ها به گوشت مرغ نفوذ کند.

“““html

اگر شکر قهوه‌ای ندارید، می‌توانید آن را از فهرست مواد لازم حذف کنید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم‌دار شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

اکنون کاسه را به یخچال می‌گذاریم تا مرغ کمی استراحت کند. برای اینکه مرغ خوب طعم بگیرد، بهتر است حداقل ۶ ساعت در یخچال بماند. البته اگر عجله دارید، می‌توانید بعد از یک ساعت استیک را بپزید، ولی ممکن است کیفیت آن کمی کمتر شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه مرغ به خوبی استراحت کرد، آن را از مواد خارج می‌کنیم. سپس یک تابه گریل یا تابه دوطرفه را روی حرارت قرار می‌دهیم و با یک مقدار خیلی کم روغن، آن را چرب می‌کنیم. بعد، استیک‌ها را روی تابه می‌چینیم.

مرحله هفتم

به یاد داشته باشید که استیک‌ها باید با حرارت بالا پخته شوند تا آب نندازند و بهتر است آن‌ها را جابجا نکنید. وقتی یک سمت استیک رنگ گرفت، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم خوب پخته شود. در نهایت، استیک را با سس قارچ و سیب‌زمینی تنوری سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا