آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش اسلایس سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسلایس سیب

اسلایس سیب یک نوع شیرینی خشک و خوشمزه است که با مغزهایی مانند گردو و پسته تهیه می‌شود. برای تهیه این شیرینی، از سیب، دارچین و هل استفاده می‌شود. می‌توانید از گردو یا پسته خرد شده هم در مواد میانی استفاده کنید. این شیرینی را به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و برای مهمانی‌ها یا به عنوان یک دسر خوشمزه در کنار چای و قهوه سرو کنید.

مواد لازم اسلایس سیب
آرد ۲ لیوان
شکر ½ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
مواد میانی اسلایس
سیب ۲ عدد متوسط
شکر قهوه‌ای ۱ قاشق سوپخوری
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
کره ۲۰ گرم

دستور پخت اسلایس سیب

مرحله اول

برای شروع کار، بهتر است همه مواد را به مدت نیم ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف دو بار الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک کاسه متوسط برمی‌داریم و کره نرم شده را با شکر و وانیل مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا رنگ آن کرم‌مانند شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و به مدت کوتاهی هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم

در آخر، حدود دو دقیقه دیگر تخم‌مرغ‌ها را می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با دست مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیر یک‌دستی به دست آید.

مرحله چهارم

یک سوم از خمیر را جدا می‌کنیم و به شکل لوله‌ای در می‌آوریم و در فریزر می‌گذاریم. بقیه خمیر را هم در یک نایلون گذاشته و در یخچال می‌گذاریم تا کمی استراحت کند. سپس سیب‌ها را می‌شوییم و پوست می‌کنیم و با…

“““html

رنده درشت، آن ها را رنده می کنیم.

مرحله پنجم

یک تابه برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سیب ها را اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا آب سیب ها تبخیر شود. سپس شکر، کره، پودر دارچین، و هل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد از هم زدن، از روی حرارت برمی داریم تا مواد خنک شوند.

مرحله ششم

کف یک قالب مستطیلی به اندازه ۱۸ در ۲۴ سانتی‌متر کاغذ روغنی می‌گذاریم. کاغذ را طوری پهن می‌کنیم که کمی بزرگ‌تر از قالب باشد تا بتوانیم به عنوان دستگیره از آن استفاده کنیم. سپس خمیری که در یخچال استراحت کرده را با وردنه روی کاغذ روغنی باز می‌کنیم.

مرحله هفتم

بعد، مخلوط سیب را به طور یکنواخت روی خمیر می‌ریزیم. خمیری که به شکل لوله‌ای در فریزر گذاشته‌ایم را از فریزر خارج کرده و با رنده درشت روی مواد سیب می‌ریزیم. سپس فر را به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

مرحله هشتم

قالب را داخل فر قرار می‌دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه می‌دهیم بپزد. می‌توانیم کمی گریل را هم روشن کنیم تا شیرینی‌ها خوش‌رنگ‌تر شوند. بعد از این که شیرینی‌ها را از فر خارج کردیم و خنک شد، آن را از قالب بیرون آورده و به دلخواه برش می‌زنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش اسلایس سیب خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا