مواد لازم و آموزش اسلایس فندقی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش اسلایس فندقی
اسلایس فندقی یک نوع شیرینی خوشمزه و نرم است که به عنوان دسر درست میشود. این شیرینی در سه لایه مختلف تهیه میشود. لایه اول از یک خمیر درست میشود. لایه دوم شامل مارمالاد است و لایه سوم از فندق تهیه میشود. این شیرینی را در فر میپزیم و سپس آن را به شکل مثلثی برش میزنیم. اسلایس فندقی را میتوان در مهمانیها یا برای پذیرایی از مهمانان به عنوان دسر سرو کرد. برای دیدن مراحل تهیه اسلایس فندقی، ادامه مطلب را در سایت رضیم بخوانید.
مواد لازم اسلایس فندقی | |
کره | ۱۲۵ گرم |
شکر | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱۰ گرم معادل دو و نیم قاشق چای خوری |
آرد | دو و نیم لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
مواد رویی | |
کره | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱ لیوان |
آب | نصف لیوان |
فندق خرد شده | ۴۰۰ گرم |
وانیل شکری | ۵ گرم |
مارمالاد زرد آلو | ۴ قاشق غذا خوری |
شکلات برای کناره های اسلایس | به مقدار لازم |
آموزش اسلایس فندقی
مرحله اول
برای درست کردن اسلایس فندقی خوشمزه ابتدا یک کاسه میبرداریم. کرهای که نیم ساعت قبل از یخچال درآوردهایم و نرم شده است را درون کاسه میریزیم. سپس شکر، تخم مرغ و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
برای این کار نیاز به همزن برقی ندارید و میتوانید مواد را با دست هم بزنید. آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. سپس کمی ورز دهید. یک سینی فر بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله سوم
حالا خمیر را در سینی ریخته و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. ضخامت خمیر باید در همه قسمتها برابر باشد. سپس مارمالاد زرد آلو را با قاشق روی خمیر بزنید و…
“““html
میتوان از مارمالاد توت فرنگی هم استفاده کرد که بستگی به سلیقه شما دارد.
مرحله چهارم
شما میتوانید نصف خمیر را با مارمالاد زرد آلو و نصف دیگر را با مارمالاد توت فرنگی بپوشانید. برای مخلوط روی کیک، ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا آب شود. سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله پنجم
بعد از آن، آب، وانیل و فندق خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به هم بچسبند. فندق بهتر است بو داده باشد، اما اگر فندق خام داشتید، میتوانید از آن هم استفاده کنید. اما فندق بو داده طعم بهتری به کیک میدهد.
مرحله ششم
حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و چند دقیقه هم بزنید. بعد از آن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. وقتی که دما کمی کاهش یافت و ولرم شد، آن را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله هفتم
زمانی که فر گرم شد، سینی را درون فر قرار دهید و حدود ۴۰ دقیقه بپزید. وقتی که کیک پخته شد، آن را از فر خارج کنید. بعد از اینکه کمی سرد شد، با چاقو به شکل مثلث برش بزنید و بگذارید کامل خنک شود.
مرحله هشتم
کمی شکلات را خرد کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. سپس شیرینیها را در شکلات غوطهور کنید تا لبههای کیک شکلاتی شود. بعد از آن، بگذارید تا شکلات سفت شود. سپس در ظرف مناسبی سرو کنید.