آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش اسلایس مکرون گردویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسلایس مکرون گردویی

اسلایس مکرون گردویی یکی از کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که در این دستور به صورت برش خورده سرو می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه اسلایس مکرون گردویی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم اسلایس مکرون گردویی
آرد ۱۹۰ گرم (۱٫۵ پیمانه)
کره ۱۱۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
شیر ولرم ۷ قاشق سوپخوری
شکر دانه ریز ۹۰ گرم (۷ قاشق غذاخوری)
مواد روی اسلایس
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری پُر
مغز گردوی خرد شده ½ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری

آموزش اسلایس مکرون گردویی

مرحله اول

برای تهیه اسلایس مکرون گردویی اول کره‌ای که به دمای اتاق رسیده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن آنقدر هم بزنید که کره خوب مخلوط و یکدست شود. بعد از آن، شکر و وانیل را به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا مخلوط را با همزن با سرعت بالا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا مواد پوک و سبک شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هر یک را به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. بعد از آن، آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

لطفاً مخلوط آرد و بکینگ پودر را الک کنید و سپس به همراه شیر ولرم در سه مرحله به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

“““html

در ادامه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قالب مناسب به اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و با لیسک سطح آن را صاف می‌کنیم. بعد از آن، قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا کیک بپزد.

مرحله پنجم

در حین پخت کیک، مایه روی اسلایس را آماده می‌کنیم. برای این کار، تخم‌مرغ و وانیل را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن به مدت کمی هم می‌زنیم تا مواد پفکی و کشدار شوند.

مرحله ششم

در این مرحله، شکر قهوه‌ای یا سفید را کم‌کم به مواد اضافه کرده و حین اضافه کردن با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا حالت پفکی حفظ شود. سپس آرد را کم‌کم اضافه کرده و با دور کند هم می‌زنیم.

مرحله هفتم

حالا پودر نارگیل و گردوی خرد شده را اضافه می‌کنیم و با لیسک یا همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. وقتی کیک آماده شد، آن را از فر بیرون می‌آوریم و مخلوط مواد را رویش می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، سطح مواد را با لیسک صاف کرده و کیک را دوباره به مدت ۳۰ دقیقه دیگر درون فر قرار می‌دهیم تا روی اسلایس طلایی شود. وقتی اسلایس آماده شد، آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم کمی از حرارت بیفتد.

مرحله نهم

سپس روی اسلایس را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از این زمان، اسلایس را از یخچال خارج کرده، سپس به شکل مربعی یا لوزی برش می‌زنیم و در ظرف دلخواه می‌گذاریم.

مرحله دهم

برای خوشمزه‌تر شدن اسلایس، می‌توانیم ۲ قاشق غذاخوری عسل را با ۲ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنیم و به صورت یکنواخت روی اسلایس‌ها بریزیم. همچنین، برای تزیین اسلایس‌ها می‌توان از شکلات ذوب شده استفاده کرد.

مواد لازم و آموزش اسلایس مکرون گردویی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا