آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش اسلایس پسته ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسلایس پسته ای

اسلایس پسته ای یکی از شیرینی‌های خوش‌طعمی است که معمولاً در کنار چای برای میان وعده یا عصرانه تهیه می‌شود. برای دیدن مراحل کامل و دقیق آماده‌سازی این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

موارد لازم برای تهیه اسلایس پسته ای
آرد ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۷۵ گرم
کره سرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
هل و وانیل به مقدار لازم
موارد لازم برای رویه شیرینی
کره ۱۰۰ گرم
عسل ۳ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای یا شکر معمولی ۱۱۵ گرم
پسته خرد شده یا خلال پسته ۱۲۰ گرم
خامه ۳ قاشق سوپ خوری

دستور تهیه اسلایس پسته ای

مرحله اول

برای شروع تهیه اسلایس پسته ای، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس آرد را الک می‌کنیم و با پودر شکر در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، کره را با دست نرم کرده و به مخلوط آرد می‌زنیم. سپس تخم‌مرغ و همچنین هل و وانیل را اضافه می‌کنیم و با دست همه مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیری یکدست بگیریم.

مرحله سوم

حالا یک قالب با ابعاد ۲۵ در ۳۵ سانتی‌متر را با کره سرد چرب می‌کنیم یا می‌توانیم کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانیم. خمیر را در کف قالب پخش کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا بخار کند.

مرحله چهارم

در این مدت، مواد رویه را آماده می‌کنیم. کره را روی حرارت ذوب می‌کنیم و سپس کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بعد عسل و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت کم مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت، خامه را به مخلوط اضافه می‌کنیم. وقتی خمیر را از فر بیرون آوردیم، مواد رویه را روی آن می‌ریزیم و دوباره در فر قرار می‌دهیم و به آن ۵ دقیقه زمان می‌دهیم. سپس پسته‌ها را روی آن می‌پاشیم و دوباره در فر می‌گذاریم.

مرحله ششم

سپس اجازه می‌دهیم که در فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱ ساعت کنار بماند تا خنک شود. سپس آن را به شکل مربع برش می‌زنیم و در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا