مواد لازم و آموزش اسلایس گردویی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش اسلایس گردویی
اسلایس گردویی یک نوع شیرینی خشک است که میتوانیم برای پذیرایی در مهمانیها و جشنها استفاده کنیم. اگر میخواهید طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را بهصورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم اسلایس گردویی | |
تخممرغ بزرگ | ۳ عدد |
شکر | نصف لیوان |
شیر ولرم | نصف لیوان |
کره | ۱۵۰ گرم |
آرد | ۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای روی کیک | |
تخممرغ | ۳ عدد |
شکر قهوهای یا سفید | سه چهارم لیوان |
پودر نارگیل | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۲ قاشق غذا خوری |
گردوی آسیاب شده | سه چهارم لیوان |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
آموزش اسلایس گردویی
مرحله اول
برای درست کردن اسلایس گردویی در اولین مرحله باید پایه اسلایس را تهیه کنیم. برای این کار، کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسد. سپس آن را در یک کاسه قرار داده و با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا نرم و یک دست شود.
مرحله دوم
در این مرحله، وانیل و شکر را به کره اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا مخلوط حجیم و پف کند. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن هم میزنیم. در انتها، شیر را اضافه میکنیم و همه مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم. در ابتدا از همزن برقی استفاده میکنیم و پس از آن برای ترکیب بهتر، از لیسک کمک میگیریم. قالب مستطیلی را چرب کرده و مخلوط کیک را به آرامی درون آن میریزیم و روی…
“““html
آن را صاف می کنیم.
مرحله چهارم
حالا باید کیک را در فر قرار دهیم. برای این کار، فر را از قبل روشن کرده و دمای آن را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد میرسانیم. کیک را به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم. در همین حین، مایه روی کیک را آماده میکنیم. یک کاسه برداشته و تخممرغ و وانیل را با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کمی قوام بگیرد.
مرحله پنجم
در این مرحله، شکر را به همراه وانیل به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. سپس، آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب شود. بعد از آن، گردوی آسیاب شده را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از لیسک کاملاً ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
در آخر، پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم یکدست شود. بعد از گذشت ۲۵ دقیقه از پخت کیک، این مایه را روی کیک میریزیم. آن را به صورت یکنواخت و صاف میکنیم و دوباره به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم تا خوب بپزد و روی آن طلایی شود.
مرحله هفتم
زمانی که کیک آماده شد، اجازه میدهیم که به طور کامل خنک شود. بعد میتوانیم به دلخواه آن را برش زده و از قالب خارج کنیم و داخل ظرف مناسب سرو کنیم. میتوانیم روی کیک را با گاناش و پودر پسته تزئین کنیم.