مواد لازم

مواد لازم و آموزش اسلیم کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش اسلیم کباب

اسلیم کباب یک نوع غذای معروف از ترکیه است که با گوشت قلقلی و بادمجان درست می‌شود. این غذا به شکل دلمه یا بسته‌ای تهیه می‌شود که علاوه بر طعم خوشمزه‌ای که دارد، ظاهری زیبا هم دارد. می‌توانید این غذا را با نان سرو کنید یا به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها ارائه دهید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱ لیوان
چیلی و زیره به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آرد سوخاری ½ لیوان

دستور پخت اسلیم کباب

مرحله اول

برای شروع، بادمجان‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای برش دهید. سپس آنها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. یک تابه را با روغن گرم کنید.

مرحله دوم

بادمجان‌ها را خشک کنید و در روغن سرخ کنید. در یک کاسه، پیاز را رنده کرده و با گوشت مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد سوخاری و نمک را به آن اضافه کنید. ادویه‌ها را نیز اضافه کرده و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم

سپس آرد سوخاری و سیر رنده شده را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند. حالا گوشت‌ها را به اندازه گردو قلقلی کنید و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید. دو برش بادمجان را به شکل به علاوه روی هم بگذارید.

مرحله چهارم

یک عدد گوشت قلقلی روی آنها قرار دهید. سپس با یک خلال دندان یا چوب سیخ مواد را به هم متصل کنید. روی گوشت یک گوجه گیلاسی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن برگردانید.

مرحله پنجم

در این مرحله، کف یک ظرف مناسب برای فر را با کمی روغن چرب کرده و بادمجان‌ها را درون آن بچینید. در یک کاسه، رب گوجه‌فرنگی را با آب ولرم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.

مرحله ششم

این مخلوط را روی بادمجان‌ها بریزید و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا قهوه‌ای رنگ شود. سپس آنها را در یک ظرف مناسب بگذارید، تزیین کنید و سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا