مواد لازم و آموزش اسنک خرما خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش اسنک خرما
اسنک خرما یکی از شیرینی های خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای مهمانی ها و ماه رمضان بسیار مناسب است. برای یادگیری روش کامل و آسان تهیه اسنک خرما، با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم اسنک خرما |
|
خرما | ۳۰۰ گرم |
مغز گردو | ۵۰ گرم |
کنجد | ۲۰ گرم |
پودر نارگیل | ۲۰ گرم |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۳۰ گرم |
آموزش اسنک خرما
مرحله اول
برای تهیه اسنک خرما، اول باید هسته های خرما را جدا کنیم و آنها را به همراه کره در یک تابه قرار دهیم. سپس تابه را روی حرارت کم بگذارید و خرما را با کره تفت دهید.
مرحله دوم
حالا باید خرماها را با پشت قاشق فشار دهیم تا خوب پخته و نرم شوند. سپس پودر دارچین را به تابه اضافه می کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله سوم
در این مرحله، پودر نارگیل و کنجد را به مخلوط اضافه کرده و خوب ترکیب می کنیم. حالا مغز گردو را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا گردو در پوره خرما به خوبی ترکیب شود.
مرحله چهارم
سپس باید قالب مورد نظر را با یک کیسه فریزر بپوشانیم و آن را با مقداری روغن مایع چرب کنیم. حالا مخلوط خرما را درون قالب ریخته و با پشت قاشق فشار میدهیم تا خوب شکل بگیرد.
مرحله پنجم
حالا قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خوب سفت شود. بعد از این مدت، قالب را از یخچال بیرون آورده و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر میگذاریم تا کاملاً منجمد شود.
مرحله ششم
پس از این زمان، قالب را از فریزر بیرون میآوریم و اسنک خرما را از آن جدا میکنیم. سپس با یک چاقوی تیز، به اندازه و شکل دلخواه برش میزنیم و آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم.
مرحله هفتم
در نهایت، روی اسنک های خرما را با مقداری کنجد، پودر پسته و غنچه گل محمدی تزئین میکنیم. اگر مقدار زیادی اسنک خرما درست میکنید، میتوانید اول خرما را چرخ کنید و سپس تفت دهید. نوش جان.