مواد لازم و آموزش اسنک مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش اسنک مرغ
اسنک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با انواع مختلفی از مواد درست میشود. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما در رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴ عدد |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
نان تست | ۱۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت اسنک مرغ
تفت دادن پیاز و افزودن ادویه
در ابتدا، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و آن را با کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ کنید تا نرم و سبک شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پیاز و ادویهها با هم ترکیب شوند.
اضافه کردن فیله های مرغ
حالا فیلههای مرغ را به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مرغها را تفت بدهید تا رنگشان تغییر کند. سپس قارچ و فلفل دلمهای را نیز به صورت ریز خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید.
جدا کردن لبه های نان تست
تفت دادن مواد را ادامه دهید تا قارچها آب بندازند و آب آنها کامل گرفته شود. در انتها، مقداری نمک و ادویه به ترکیب اضافه کنید و تابه را کنار بگذارید. همچنین، لبههای نانهای تست را با یک چاقوی تیز ببرید.
ریختن مخلوط مرغ روی نان تست
روی هر نان تست مقداری از مخلوط مرغ بریزید، سپس کمی پنیر روی آن بگذارید و در نهایت یک نان تست دیگر روی آن قرار دهید. با کف دست کمی فشار دهید تا نانها به هم بچسبند.
نکته مهم
نکته مهم هنگام تهیه اسنک این است که مواد را در مرکز نان تست بریزید و حداقل یک سانتیمتر از لبهها فاصله داشته باشد تا در هنگام پخت از نان بیرون نریزد.
سرو
حالا نان تستهای آماده را در ساندویچ ساز قرار دهید و درب ساندویچ ساز را ببندید تا اسنکها پخته شوند. پس از پخت، اسنکها را از وسط برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاپ خانگی سرو کنید.