مواد لازم

مواد لازم و آموزش اسنک هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش اسنک هندی

اسنک هندی یک نوع غذای سریع و خوشمزه از کشور هند است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله ساخت اسنک هندی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست ۴ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ½ فلفل دلمه‌ای
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
سوسیس کوکتل ۲ عدد
سس تند یا کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار کافی

آموزش اسنک هندی

مرحله اول

برای درست کردن اسنک هندی خوشمزه، اول سوسیس‌ها را از پوشششان جدا کرده و آنها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. سپس فلفل دلمه‌ای را تمیز می‌کنیم و دانه‌های داخل آن را در می‌آوریم و به شکل ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا گوجه فرنگی را هم شسته و مانند فلفل دلمه‌ای به شکل ریز خرد می‌کنیم. سپس سوسیس‌های حلقه‌ای را با فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی در یک کاسه می‌ریزیم. کنسرو ذرت را نیز داخل آبکش می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می‌دهیم تا آب اضافی ذرت کاملاً برود. سپس ذرت را به همراه پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و سس کچاپ به کاسه حاوی مخلوط سوسیس و فلفل دلمه‌ای اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

حال فر را روی دما ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم گرم شود. سپس سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌های تست را در آن می‌چینیم و روی آنها را نیز با مقداری روغن یا کره چرب می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد آماده‌ شده را روی نان‌های تست می‌ریزیم. سپس سینی را در فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم اسنک‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا پنیر پیتزا آب شود. بعد از این زمان، اسنک‌ها را از فر بیرون می‌آوریم.

مرحله ششم

حالا اسنک‌ها را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. اگر فر ندارید، می‌توانید در یک تابه کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس اسنک‌ها را در تابه بگذارید و درب تابه را ببندید.

مرحله هفتم

در نهایت اجازه می‌دهیم اسنک‌ها در تابه بمانند تا پنیر پیتزا کاملاً آب شود. سپس اسنک‌های هندی را در ظرف مورد نظر خود سرو می‌کنیم و می‌توانیم آنها را با سس کچاپ یا سس تند نوش جان کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا