مواد لازم و آموزش اسنک گوشت و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش اسنک گوشت و قارچ
اسنک یکی از انواع ساندویچ است که معمولاً در بسته بندی آماده میشود. شما میتوانید با استفاده از دستگاههای مخصوص یا ساندویچساز، آن را تهیه کنید. درون این اسنکها میتوان از هر نوع موادی که دوست دارید، استفاده کنید. به همین دلیل اسم اسنک به مواد داخل آن مرتبط است. اما در این دستور، بجای نان تست آماده، ما از تخممرغ، ماست و آرد برای تهیه یک خمیر خوشمزه و نرم استفاده میکنیم. سپس با ترکیب گوشت و سبزیجات و قارچ، یک اسنک خوشمزه و زیبا درست میشود. فقط کافی است به نکات گفته شده در دستور دقت کنید تا بتوانید اسنکی زیبا و بدون شکستگی درست کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
ماست | ۱ لیوان سرخالی |
روغن | نصف لیوان |
آرد | یک و نیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
هویج | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
دستور پخت اسنک گوشت و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن اسنک گوشت و قارچ، ابتدا یک کاسه برمی داریم و تخممرغها را در آن میشکنیم. سپس یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم و با چنگال خوب بهم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
پس از آن، ماست و روغن را به تخممرغها اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. بعد، آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف دیگر الک میکنیم و به مخلوط تخممرغی اضافه میکنیم.
“““html
ما خمیر را تهیه کرده و به آرامی هم میزنیم تا یک خمیر چسبنده و یکدست به دست بیاید.
مرحله سوم
ابتدا هویج را شسته و رنده میکنیم و کنار میگذاریم. سپس یک کاسه برمیداریم و پیاز را شسته و پوست کرده و داخل آن رنده میکنیم. بعد از آن، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. قارچ را هم به قطعات کوچک خرد میکنیم.
مرحله چهارم
یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا داغ شود. سپس هویج رنده شده را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی سرخ شود. بعد از آن، گوشت چرخکرده همراه با پیاز را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود و کاملاً پخته شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه گوشت کمی پخته شد، قارچ خرد شده را اضافه کرده و آن را هم تفت میدهیم. اکنون نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم. در این مرحله رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و هم میزنیم تا همه چیز خوب مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
سپس تابه را از روی حرارت برداشته و اسنکساز را به خوبی چرب میکنیم. بعد از آن، خمیر آماده شده را روی قسمت زیرین اسنکساز میریزیم. سپس مواد میانی را روی آن میریزیم و کمی پنیر پیتزا روی آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حال دوباره از خمیر برمیداریم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم. در این مرحله درب اسنکساز را میبندیم و اجازه میدهیم حدود ۶ تا ۷ دقیقه بپزد. وقتی درب را باز کردیم، اگر روی نان طلایی شده بود، از اسنکساز خارج میکنیم.
مرحله هشتم
اگر روی اسنک خوب طلایی نشده باشد، چند دقیقه دیگر آن را در دستگاه نگه میداریم. سپس دستگاه را خاموش کرده و درب آن را باز میکنیم. دو دقیقه صبر میکنیم تا راحتتر جدا شود، سپس اسنک را با سس دلخواه سرو میکنیم.
لینک به سایت آموزش آشپزی رضیم
“`