آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش اسنیکرز بار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسنیکرز بار

اسنیکرز بار، یک شکلات چند لایه خوشمزه است که شما می‌توانید آن را از فروشگاه‌ها تهیه کنید. اگر دوست دارید خودتان این شکلات را درست کنید، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید تا قدم به قدم آموزش را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه اسنیکرز بار
شکلات شیری ۳۰۰ گرم
بادام زمینی بو داده ۱۷۵ گرم
کره ۷۵ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
شیر تغلیظ شده ۱۵۵ گرم
شوگر اینورت ۱۵۵ میلی لیتر
عسل ۱۳۰ گرم
مواد لازم برای نوقا
شکر ۴۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم برای شوگر اینورت
شکر ۱۵۰ گرم
جوهر لیمو ۱ پینچ
آب ۷۲ گرم

آموزش تهیه اسنیکرز بار

مرحله اول

برای تهیه اسنیکرز بار، ابتدا یک قالب مربع یا مستطیل انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس نیمی از شکلات را به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید و به طور کامل آب کنید.

مرحله دوم

بعد از ذوب شدن شکلات، آن را با کاردک روی کاغذ روغنی پخش کنید و قالب را به مدت چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکلات سخت شود. در این حین، می‌توانید نوقا را آماده کنید. برای تهیه نوقا، یک قابلمه کوچک بردارید و عسل و شکر را داخل آن بریزید.

مرحله سوم

به مایه عسل و شکر، ۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. باید دما به ۱۳۵ درجه سانتی‌گراد برسد. در این زمان، سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه دیگر با همزن بزنید تا سفیده‌ها پف کنند و حجمشان بیشتر شود.

مرحله چهارم

سپس باید…

“““html

شربتی که به دمای ۱۳۵ درجه سانتی گراد رسیده است را به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه می‌کنیم و همزدن را ادامه می‌دهیم تا غلیظ شود. باید زمان طولانی همزدن را ادامه بدهیم تا تیغه‌های همزن شروع به چسبیدن به مواد کنند.

مرحله پنجم

نوقا آماده شده را روی شکلاتی که سفت شده می‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم. سپس به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. در این زمان که نوقا در حال سفت شدن است، کارامل را آماده می‌کنیم. برای تهیه کارامل ابتدا شوگر اینورت را درست می‌کنیم.

مرحله ششم

برای تهیه شوگر اینورت، شکر و آب و کمی جوهر لیمو را در یک قابلمه آلومینیومی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. ولی به هیچ وجه هم نمی‌زنیم تا به دمای ۱۱۴ درجه سانتی‌گراد برسد. سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

مرحله هفتم

زمانی که شوگر اینورت خنک شد، کارامل را می‌سازیم. بدین منظور، کره، شکر، شیر غلیظ شده، شوگر اینورت و عسل را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. با همزدن مداوم باید صبر کنیم تا دمای آن به ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد برسد.

مرحله هشتم

قالب را از یخچال خارج کرده و بادام‌زمینی‌ها را روی آن می‌چینیم. سپس کارامل را روی نوقا می‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم. بعد از آن دوباره در یخچال قرار می‌دهیم. نصف باقی مانده شکلات را روی بخار کتری ذوب کرده و دوباره روی قالب می‌ریزیم تا کاملاً روی کارامل‌ها را بپوشاند.

مرحله نهم

در مرحله آخر، سطح روی آن را صاف می‌کنیم. سپس دوباره در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. بعد از آن می‌توانیم آن را به صورت مربع برش زده و سرو کنیم. این شیرینی را می‌توان تا دو هفته در یخچال نگه داشت.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش اسنیکرز بار خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا