مواد لازم و آموزش اسپاگتی رژیمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش اسپاگتی رژیمی
اسپاگتی سبوس دار رژیمی یک غذای خوشمزه و محبوب از ایتالیا است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه اسپاگتی رژیمی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم اسپاگتی رژیمی | |
اسپاگتی سبوس دار | ۱ بسته |
سینه مرغ نگینی شده | ۲۰۰ گرم |
پیاز درشت | ۱ عدد |
فلفل دلمه رنگی | به مقدار دلخواه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
قارچ ریز | ۳ عدد |
ادویه | به میزان لازم |
سس سویا | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش اسپاگتی رژیمی
مرحله اول
برای شروع تهیه اسپاگتی رژیمی، ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد میکنیم. سپس پیاز را شسته و پوست میکَنیم و بعد آن را رنده میکنیم. یک تابه میگذاریم روی حرارت با کمی روغن تا داغ شود.
مرحله دوم
پیاز رنده شده را داخل تابه میریزم و تفت میدهم. وقتی پیاز نرم شد، مرغ خرد شده را اضافه کرده و باز هم تفت میدهم. وقتی مرغ تغییر رنگ داد، ادویهها را اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم.
مرحله سوم
ادویههایی که میتوانیم اضافه کنیم شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، کاری، آویشن، پاپریکا، پودر سیر، پودر انبه و پودر پیاز است. این ادویهها را میتوانیم بر اساس سلیقه خود تغییر دهیم. بعد از آن فلفل دلمه و قارچ خرد شده را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه سبزیجات کمی سرخ شدند، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. نصف لیوان آب به سس اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت پانزده دقیقه بپزد. در این مرحله میتوانیم به دلخواه کمی سس سویا اضافه کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک قابلمه را تا نیمه با آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، یک قاشق نمک و کمی روغن به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله ششم
سپس اسپاگتیها را به قابلمه اضافه میکنیم. مدت زمان پخت اسپاگتیها در روی بسته نوشته شده که معمولاً بین ۵ تا ۱۰ دقیقه است. بعد از پختن، آنها را آبکش کرده و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
اسپاگتیها را با مخلوط مرغ و سبزیجات خوب مخلوط میکنیم. در این مرحله، اسپاگتیها آماده سرو هستند، اما میتوانیم آنها را به مدت یک ربع دم بگذاریم و سپس میل کنیم. اسپاگتیها را در یک ظرف مناسب سرو میکنیم.