مواد لازم

مواد لازم و آموزش اسپاگتی گوجه فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش اسپاگتی گوجه فرنگی

اسپاگتی گوجه فرنگی یک نوع غذای خوشمزه و محبوب از ایتالیا است. برای یادگیری درست کردن این غذا، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسپاگتی ۱ بسته
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی ۲ لیوان
گوجه فرنگی ۸ عدد
برگ ریحان برای تزیین
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت اسپاگتی گوجه

مرحله اول

برای درست کردن اسپاگتی گوجه ایتالیایی، اول فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می‌کنیم و گوجه فرنگی‌ها را به صورت برش‌های نازک خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

اکنون گوجه فرنگی‌ها را در سینی فر می‌چینیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن‌ها می‌پاشیم. سپس سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا گوجه فرنگی‌ها کاملاً کباب شوند.

مرحله سوم

برای تهیه سس گوجه فرنگی، پیاز را به شکل ریز خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک تابه تف می‌دهیم تا حالت کاراملی بگیرد. سپس سیر را اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا پوره گوجه فرنگی را همراه با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد و روغن بیندازد.

مرحله پنجم

وقتی سس آماده شد، ریحان خرد شده را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس یک دقیقه دیگر بپزد. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

وقتی آب به جوش آمد، اسپاگتی را به آب جوش اضافه می‌کنیم و طبق مدت زمان نوشته شده روی بسته، آن را آبکشی می‌کنیم. سپس اسپاگتی را با سس گوجه فرنگی مخلوط می‌کنیم تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله، مخلوط اسپاگتی و سس گوجه فرنگی را در ظرف سرو می‌کشیم و گوجه فرنگی‌های کباب شده را از فر بیرون می‌آوریم و روی اسپاگتی می‌چینیم. در آخر، غذا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا