مواد لازم

مواد لازم و آموزش اسپرینگ رول سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش اسپرینگ رول سیب زمینی

اسپرینگ رول‌ها پیش‌غذاهای خوشمزه‌ای هستند که به راحتی با مواد اولیه کم می‌توان آن‌ها را در خانه تهیه کرد. اسپرینگ رول سیب‌زمینی یکی از این غذاهای ساده و خوشمزه است که شما می‌توانید به راحتی آن را درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. درست کردن غذا با سیب‌زمینی و مواد مختلف می‌تواند سفره شما را زیباتر کند. این روش تهیه رول سیب‌زمینی بسیار آسان است و این غذا جزو غذاهای محبوب جوانان و کودکان به حساب می‌آید. بنابراین اگر علاقمند به درست کردن رول در خانه هستید، تا پایان با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب‌زمینی 2 عدد بزرگ
پیاز 2 عدد بزرگ
تخم‌مرغ 1 عدد
زعفران دم‌کرده 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ½ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
پودر سیر ½ قاشق چای‌خوری
سیاه‌دانه به مقدار کافی
خمیر یوفکا به تعداد کافی
مواد لازم سس
آرد ½ لیوان
روغن 1 فنجان
آب 2 فنجان

دستور پخت اسپرینگ رول سیب‌زمینی

مرحله اول

برای شروع، به دو عدد سیب‌زمینی بزرگ نیاز داریم. سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و سپس در یک قابلمه آب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از آن سیب‌زمینی‌ها را داخل آب می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا کاملا بپزند.

مرحله دوم

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها خوب پخته شدند، آنها را کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس با استفاده از رنده درشت، سیب‌زمینی‌ها را رنده می‌کنیم. در مرحله بعدی، پیازها را خورد می‌کنیم و در یک تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

وقتی پیازها به خوبی رنگ طلایی گرفتند، سیب‌زمینی‌های رنده شده را به آنها اضافه می‌کنیم. همچنین یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه و نصف قاشق پودر سیر، پودر پاپریکا و اورگانو را هم به مخلوط می‌زنیم.

مرحله چهارم

این مخلوط را به خوبی هم می‌زنیم و کمی تفت می‌دهیم تا خوشبو شود. حالا برای سس روی خمیر، نصف لیوان آرد، یک فنجان روغن و دو فنجان آب را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک ورق خمیر یوفکا برمی‌داریم و کمی از سس درست شده را روی آن می‌مالیم. سپس یک ورق دیگر برمی‌داریم و آن را هم به سس آغشته می‌کنیم. حالا مواد میانی که آماده کرده‌ایم را روی خمیر یوفکا می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا شروع می‌کنیم به رول کردن خمیر و محتویات از انتها. وقتی همه چیز را رول کردیم، با چاقو از وسط به دو نیم می‌کنیم. بعد از اینکه این کار را تمام کردیم، یک ظرف پیرکس برمی‌داریم.

مرحله هفتم

داخل ظرف را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و رول‌ها را درون آن می‌چینیم. پس از اینکه همه رول‌ها را در ظرف قرار دادیم، با یک قلم‌مو، روی آنها زرده تخم‌مرغ و زعفران می‌مالیم.

مرحله هشتم

حالا روی رول‌ها کمی سیاه‌دانه می‌پاشیم و روی آنها را کاملاً پر می‌کنیم. سپس رولت سیب‌زمینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر که از ده دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا بپزد.

مرحله نهم

پس از این مدت، رولت را از فر در می‌آوریم. حالا کاملاً پخته و خوشمزه است. اسپرینگ‌ رول‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و به همراه سس کچاپ دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا