مواد لازم

مواد لازم و آموزش اسپرینگ رول مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسپرینگ رول مرغ

اسپرینگ رول مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا است که در کشورهای مختلف با نام های متفاوتی شناخته می‌شود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله اسپرینگ رول مرغ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم اسپرینگ رول مرغ
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
فیله مرغ بدون پوست ۲۰۰ گرم
قارچ ۴ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
ریشه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذا خوری
جوانه لوبیا ۷۵ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
نمک دریایی و فلفل به مقدار لازم
خمیر یوفکا ۱۶ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد

آموزش اسپرینگ رول مرغ

مرحله اول

برای درست کردن اسپرینگ رول مرغ خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بخیسانید. سپس آن‌ها را خوب آبکش کنید و خرد کنید. پیاز را بشویید و پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم

هویج را به خوبی بشویید و به صورت نواری خرد کنید. یک ظرف مناسب روی حرارت بگذارید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس قارچ و فیله مرغ را به ظرف اضافه کنید و این مواد را برای یک تا دو دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

بعد از تفت دادن، سس سویا را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید برای ده دقیقه تا خنک شود. بعد از خنک شدن، مواد را از ظرف خارج کرده و ظرف را با یک دستمال تمیز کنید.

مرحله چهارم

حالا زنجبیل تازه را رنده کنید. لوبیا، پیاز و هویج خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. سپس مخلوط مرغ و قارچ را به آن اضافه کرده و سس سویا، فلفل سفید و نمک را نیز اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا با استفاده از خمیر نازک، اسپرینگ رول درست کنید. خمیر را به صورت مثلثی پهن کنید. سپس از مخلوطی که تهیه کرده‌اید، به مقدار دو قاشق غذاخوری در وسط خمیر قرار دهید.

“`مرحله ششم

لبه‌های خمیر را روی هم می‌گذاریم و با انگشت روی لبه‌ها کمی فشار می‌دهیم تا خوب بچسبند. زرده تخم‌مرغ را کمی هم می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس با یک برس روی خمیر، زرده تخم‌مرغ را می‌مالیم و بقیه مواد را هم به همین شکل آماده می‌کنیم.

مرحله هفتم

یک ظرف را روی حرارت قرار می‌دهیم و یک چهارم آن را با روغن زیتون پر می‌کنیم. سپس می‌گذاریم روغن به مدت ۱۵ ثانیه داغ شود تا رنگ آن کمی طلایی و متمایل به قهوه‌ای بشود. حالا رول‌ها را به نوبت و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن زیتون سرخ می‌کنیم تا رنگشان طلایی شود.

مرحله هشتم

سپس با کمک یک قاشق، رول‌ها را از روغن بیرون می‌آوریم و روی یک کاغذ آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. حالا فینگر فود آماده سرو است و می‌توانیم آن را در یک ظرف مناسب با زیتون و گوجه‌گیلاسی تزیین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا