مواد لازم و آموزش اسپرینگ رول گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش اسپرینگ رول گوشت
اسپرینگ رول گوشت یکی از پیشغذاهای خوشمزهی بینالمللی است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری نحوهی تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۳۰ عدد | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
ورمیشل | ۵۰ گرم |
پیازچه | ۶ عدد |
سیر | ۲ حبه |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
زنجبیل رنده شده | ۱ قاشق سوپخوری |
گشنیز خرد شده | ۳ قاشق سوپخوری |
میگو | ۲۰۰ گرم |
سس فلفل چیلی شیرین | ۲ قاشق سوپخوری |
سس ماهی | ۱ قاشق سوپخوری |
سویا سس | ۲ قاشق سوپخوری |
خمیر اسپرینگ رول | ۳۰ ورق |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | به مقدار کافی |
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت
مرحله اول
برای درست کردن اسپرینگ رول گوشت و میگو، ابتدا میگوها را تمیز میکنیم و شستشو میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس سیر و پیازچهها را نیز تمیز کرده و میشوییم و کنار میگذاریم. هویج و زنجبیل را هم پوست میگیریم.
مرحله دوم
حالا هویج و زنجبیل را رنده میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. پیازچهها را خیلی ریز خرد کرده و به هویج اضافه میکنیم و سپس سیرها را له کرده و به مواد میافزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت کم قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. سپس تمام مواد را داخل تابه میریزیم و گشنیز را هم به آن میافزاییم. سپس مواد را خوب هم میزنیم تا تمامی سبزیجات تفت بخورند و نرم شوند.
مرحله چهارم
سپس، میگوها را به مخلوط اضافه میکنیم و همه را خوب هم میزنیم تا میگوها نیز پخته شوند و رنگ تغییر کنند. در آخر، ادویهها و سسها را به مخلوط اضافه کرده و همه را خوب ترکیب میکنیم.
“““html
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقدار کافی آب داخل آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بالا بگذارید تا آب سریعتر به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا گوشتها به هم نچسبند.
مرحله پنجم
در این مرحله، گوشت را با سبزیجاتی که نرم شدهاند تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب آن بخار شود. وقتی آب قابلمه به جوش آمد، ورمیشلها را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید در آب جوش بپزد تا نرم شود.
مرحله ششم
بعد از ۵ دقیقه، ورمیشلها را آبکش کنید و به تکههای کوچک برش بزنید. وقتی آب گوشت به طور کامل کشیده شد، ورمیشلها و میگوها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه به شکل مداوم تفت بدهید.
مرحله هفتم
حالا سس فلفل چیلی شیرین، سس سویا و سس ماهی را روی همه مواد بریزید و به مدت ۲ دقیقه مواد را جابجا کنید و تفت بدهید تا عطر و طعم سسها به مواد برسد.
مرحله هشتم
بعد از این زمان، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه مواد خنک شوند. سپس یک قابلمه کوچک و عمیق از روغن پر کنید و روی حرارت کم بگذارید تا به تدریج داغ شود.
مرحله نهم
مطمئن شوید که قابلمه کافی بزرگ باشد تا بتوانید راحت رولها را با کفگیر جابجا کنید. سپس برای درست کردن مایه رول، سفیده تخممرغ را در یک ظرف بریزید و با یک قلمو کنارتان بگذارید.
مرحله دهم
حالا یکی یکی خمیر اسپرینگ رول را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و مقداری از مایه خنک شده را روی آن بریزید. قلمو را در سفیده تخممرغ بزنید و لبههای خمیر را با آن آغشته کنید، بعد خمیر را رول کنید.
مرحله یازدهم
تمام رولها را به همین شکل آماده کنید و آنها را در روغن داغ به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه سرخ کنید (بهتر است روغن در حال جوش باشد) و بعد آنها را با کفگیر از روغن بیرون بیاورید.
مرحله دوازدهم
حالا رولهای سرخ شده را روی یک توری فلزی یا روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. اسپرینگ رولهای آماده را در ظرف مورد نظر بچینید و سپس با سس دلخواه سرو کنید و از آن لذت ببرید.